Szeretettel meghívlak egy csodálatos utazásra a hangok világába!

Testünk és Lelkünk bizonyos frekvencián rezeg. Amikor ezek a rezgések harmonikusak, akkor jól érezzük magunkat. Amikor ezek valamitől, belső vagy külső hatástól diszharmonikussá válnak, akkor blokkok, majd tünetek, akár konkrét betegségek keletkeznek.

A Lélek emlékszik arra a frekvenciára ami a TE hangod, csak rád jellemző. Egy ideig képes az újrahangolásra. Ha túlságosan elhangolódunk, vagy túl messzire kerülünk önmagunktól, a Lélektől, akkor már nem képes magától visszaállítani rezgés egyensúlyunkat. Ilyenkor segítségre van szükségünk, hogy képesek legyünk újrahangolódni, újra egyensúlyba, harmoniába kerülni.

A hangfürdő, hangmasszázs során olyan hangszerekkel, hangtálakkal, gonggal kerülsz kapcsolatba, melyek harmonikus rezgéssel bírnak, így az aurádba vagy testedre helyezve ezeket, harmonikus frekvenciára hangolnak. 

A kezelés alatt olyan mély és nyugodt belső állapot érhető el, melyben újra képes leszel kapcsolódni saját Lelkeddel, így a továbbiakban a hangolást újra ő, a Lelked végezheti el.

A kezelésnek köszönhetően csökkennek, megszűnnek a fizikai, érzelmi, gondolati blokkok, enyhülnek a betegség tünetek, bekapcsol a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Kezelés közben relaxációs, meditációs állapot érhető el, ennek köszönhetően erőteljesen nyugtat, békességgel, szeretettel tölt fel.

Gyere és tapasztald meg te magad, ahogy a harmonikus rezgések, hangok hatására a sejtjeid táncra perdülnek. Ha hiszed, ha nem, felismerik ezeket a finom rezgéseket, sőt a következő alkalommal amikor meghallod ezt a hangot, akár több méterről, sejtjeid felismerik ezeket és máris táncolni kezdenek, anélkül, hogy te kezelést kérnél éppen.

A hangok világa egy csodálatos és varázslatos világ, engedd meg nekem, hogy átkísérjelek a kapuján…LÉPJ be!

A kezelés kb. 1 1/2 óra.

Ha szeretnéd kipróbálni, egyeztessünk időpontot, várlak szeretettel:

0