Párkapcsolati, kapcsolati Karakter Profilozás.

Születési év, hó, nap szükséges csak a profilhoz!

Párkapcsolatunkban, és családi, emberi kapcsolatainkban is a legtöbbször felmerülő kérdés, hogy tudunk jól kapcsolódni egymással? Mit tanítunk egymásnak? Mi a közös feladtunk, miért találkoztunk az életben? Hogy tudjuk meggyógyítani a kapcsolatot, vagy a harmóniát megtartani?

Abban szeretnénk a párkapcsolati, kapcsolati, profilozással segíteni, hogy meg tudjátok érteni a másikat, és megtaláljátok a másikban a hasonlóságokat. Megkeressük azokat a közös energetikai adottságokat, melyeket használva, harmóniába kerülhettek egymással. Megmutatjuk a közös irány, és feladat lehetőségét.

Mindkettőtöknek elkészítjük a Személyes Karakter Profilját, majd összevetve ezeket megkeressük az összefüggéseket. Konkrét leírást adunk a Profilok alapján, hogyan és milyen minőségeken keresztül tudtok jól kapcsolódni egymással. A hasonlóságokat keressük, nem a különbözőségeket. (Nem mondjuk meg a tutit, és nem jósolunk! Az energetikai összefüggéseket keressük)

A személyes profil 24-25 oldal/fő+ a kapcsolati profil leírása.

A Karakter profilozás lényege, hogy átfogó képet adjunk rólad, azokról az energiákról, amelyek téged jellemeznek. Amikor megszületünk, kapunk egy nevet, és egy számot, ami egész életünkben elkísér minket. Nevünk megváltozhat, de számaink ugyanazok maradnak. A születési számok segítségével meglátható az az energia térkép, ami téged jellemez. Ennek segítségével kiolvasható a Lélek üzenete, a személyes küldetés célja, és bizonyos személyiség jegyek jelenléte vagy hiánya, ami egyszerűsíti, vagy nehezíti dolgaidat.

A Maya szimbólumrendszer segítségével dolgozunk, mondhatjuk azt is, hogy Maya horoszkópot és összefüggésrendszert készítünk, aminek segítségével könnyebben megértheted önmagad, az életedben felbukkanó helyzeteket képes leszel új nézőpontból értelmezni. A Maya naptár és szimbólumrendszer a Világegyetem bölcsességéhez kapcsolódik, az egyetemes rendet, és törvényszerűségeket követi. Ritmust és Rendet képvisel, a természet törvényeihez, a csillagok, és bolygók mozgásához igazodik, emberi tapasztalások igazolják nagyszerűségét, szükségszerűségét.

Párkapcsolatunkban, és a számunkra fontos emberi kapcsolatokban érdemes „megismerni” a másikat energetikai adottságok szintjén, mert abból látható, hogy milyen érzelmi, gondolati, és viselkedési hozzáállásra képes a másik, hogy tud részt venni a kapcsolatunkban.

A Maya szimbólumrendszer magas rezgésű, finom energiái megszólítják a Lelkedet, szívedet, és emlékeztetnek téged arra, hogy Ki is vagy tulajdonképpen. Vissza terel, vagy elindít azon az úton, amit csak te járhatsz be.

Mi hosszú évek óta használjuk, és követjük a Maya naptár térkép rendszerét, és bátran mondhatom, még sosem tévedett. Érdemes ráhangolódni erre a rendszerre, mert általa újra megtapasztalhatjuk életünkben a Ritmust, ami harmónia érzést kelt, és a Rendet, ami belső stabilitást ad.

MI szívből, szeretettel készítjük neked, TE hallgasd, olvasd el a szíveddel!

Az elemzés egy írásos anyagból áll, amit a születési dátumotok alapján készítünk el(év, hó, nap), illetve készítünk nektek személyes mantrát, ami közelebb léptet a Lelkedhez, és mindig emlékeztet, hogy a legfontosabb a Szeretet.

Az elemzést kb. 2-3 nap alatt tudjuk elkészíteni.

A Párkapcsolati, kapcsolati elemzés díja 40.000 Ft helyett, most 35.000 Ft, amit a www.talentumok.com oldalunkon tudod megrendelni, és átutalással, vagy bankkártyával fizetni, a Párkapcsolati, Kapcsolati Karakter Profil fülre kattintva.

Párkapcsolati, kapcsolati profilozásodat, elemzésedet a következő elérhetőségen is megrendelheted:

Én egy másik TE vagyok, adnék egy új nézőpontot magatokról-nektek…

A születési év, hó, napokat kérjük pontosan megadni, mert téves dátum esetén a Profilt újra ki kell fizetni!

%d bloggers like this: