Születési év, hó, nap szükséges csak a profilhoz!

Párkapcsolatunkban, és családi, emberi kapcsolatainkban is a legtöbbször felmerülő kérdés, hogy tudunk jól kapcsolódni egymással? Mit tanítunk egymásnak? Mi a közös feladtunk, miért találkoztunk az életben? Hogy tudjuk meggyógyítani a kapcsolatot, vagy a harmóniát megtartani?

Abban szeretnénk a párkapcsolati, kapcsolati, profilozással segíteni, hogy meg tudjátok érteni a másikat, és megtaláljátok a másikban a hasonlóságokat. Megkeressük azokat a közös energetikai adottságokat, melyeket használva, harmóniába kerülhettek egymással. Megmutatjuk a közös irány, és feladat lehetőségét.

A párkapcsolatokban jelen van Lelki és spirituális dimenzió. Íme néhány szempont, amit érdemes megfontolni:

Lélek Terv és Sors

Minden egyes kapcsolat egy új fejezetet nyit meg a “Lélek Tervben”. A párok gyakran azért találkoznak, hogy együtt dolgozzanak le bizonyos karmikus vagy lelki feladatokat. Az, hogy megértjük ezt a közös “sorsot” vagy “missziót,” mélyítheti a kapcsolatot és segíthet mindkét félnek a saját lelki útján.

Karmikus Kapcsolatok

A párkapcsolatok gyakran hoznak magukkal karmikus mintákat és feladatokat. A múltbéli cselekedetek, választások és kapcsolatok hatással lehetnek a jelenre. A karmikus minták felismerése és megértése segíthet a kapcsolat gyógyításában és fejlődésében.

Univerzális Kapcsolódás

A párkapcsolat egy mikrokozmosza lehet az univerzumnak. A kapcsolat dinamikája, érzelmei és interakciói lehetnek az univerzális törvények kis tükröződései. Minél mélyebb az önismeret és a tudatosság, annál nagyobb az esély arra, hogy a kapcsolat egy harmonikusabb, “egyensúlyban lévő” állapotba kerüljön.

Intuitív Megértés

A párok közötti mély intuitív kapcsolat lehetővé teszi, hogy jobban “lássák” egymást, a legmélyebb vágyak, félelmek és remények szintjén. Ez az intuitív “látás” segíthet a konfliktusok megértésében és a közös növekedésben.

Szakralitás és Mindennapi Csodák

A kapcsolat szakralitása a mindennapi pillanatokban is megtalálható. Az egyszerű cselekedetek, mint egy ölelés, egy kedves szó vagy a közös nevetés, mind szent pillanatok lehetnek, ha tudatosan és teljes odaadással végezzük őket.

Az Egység és A Szeretet Fokozása

Spirituális szempontból a párkapcsolat egyik legfontosabb célja, hogy fokozza az egység és a szeretet érzését mindkét félben, és ezen keresztül az egész univerzumban.

Ezen spirituális nézőpontok integrálása a párkapcsolatba nem csak a kapcsolat minőségét javíthatja, hanem mélyebb, lélek-szintű örömöt és békét is hozhat mindkét fél számára.

Ha szeretnétek az elemzést, mindkettőtöknek elkészítjük a Személyes Karakter Profilját, majd összevetve ezeket megkeressük az összefüggéseket. Konkrét leírást adunk a Profilok alapján, hogyan és milyen minőségeken keresztül tudtok jól kapcsolódni egymással. A hasonlóságokat keressük, nem a különbözőségeket. (Nem mondjuk meg a tutit, és nem jósolunk! Az energetikai összefüggéseket keressük)

A személyes profil 24-25 oldal/fő+ a kapcsolati profil leírása.

A Karakter profilozás lényege, hogy átfogó képet adjunk rólad, azokról az energiákról, amelyek téged jellemeznek. Amikor megszületünk, kapunk egy nevet, és egy számot, ami egész életünkben elkísér minket. Nevünk megváltozhat, de számaink ugyanazok maradnak. A születési számok segítségével meglátható az az energia térkép, ami téged jellemez. Ennek segítségével kiolvasható a Lélek üzenete, a személyes küldetés célja, és bizonyos személyiség jegyek jelenléte vagy hiánya, ami egyszerűsíti, vagy nehezíti dolgaidat.

A Maya szimbólumrendszer segítségével dolgozunk, mondhatjuk azt is, hogy Maya horoszkópot és összefüggésrendszert készítünk, aminek segítségével könnyebben megértheted önmagad, az életedben felbukkanó helyzeteket képes leszel új nézőpontból értelmezni. A Maya naptár és szimbólumrendszer a Világegyetem bölcsességéhez kapcsolódik, az egyetemes rendet, és törvényszerűségeket követi. Ritmust és Rendet képvisel, a természet törvényeihez, a csillagok, és bolygók mozgásához igazodik, emberi tapasztalások igazolják nagyszerűségét, szükségszerűségét.

Párkapcsolatunkban, és a számunkra fontos emberi kapcsolatokban érdemes “megismerni” a másikat energetikai adottságok szintjén, mert abból látható, hogy milyen érzelmi, gondolati, és viselkedési hozzáállásra képes a másik, hogy tud részt venni a kapcsolatunkban.

A Maya szimbólumrendszer magas rezgésű, finom energiái megszólítják a Lelkedet, szívedet, és emlékeztetnek téged arra, hogy Ki is vagy tulajdonképpen. Vissza terel, vagy elindít azon az úton, amit csak te járhatsz be.

Mi hosszú évek óta használjuk, és követjük a Maya naptár térkép rendszerét, és bátran mondhatom, még sosem tévedett. Érdemes ráhangolódni erre a rendszerre, mert általa újra megtapasztalhatjuk életünkben a Ritmust, ami harmónia érzést kelt, és a Rendet, ami belső stabilitást ad.

MI szívből, szeretettel készítjük neked, TE hallgasd, olvasd el a szíveddel!

Az elemzés egy írásos anyagból áll, amit a születési dátumotok alapján készítünk el(év, hó, nap), illetve készítünk nektek személyes mantrát, ami közelebb léptet a Lelkedhez, és mindig emlékeztet, hogy a legfontosabb a Szeretet.

Az elemzést kb. 2-3 nap alatt tudjuk elkészíteni.

A Párkapcsolati, kapcsolati elemzés díja 28.000 Ft, amit a www.talentumok.com oldalunkon tudod megrendelni, és átutalással, vagy bankkártyával fizetni, a Párkapcsolati, Kapcsolati Karakter Profil fülre kattintva.

Párkapcsolati, kapcsolati profilozásodat, elemzésedet a következő elérhetőségen is megrendelheted:

Én egy másik TE vagyok, adnék egy új nézőpontot magatokról-nektek…

A születési év, hó, napokat kérjük pontosan megadni, mert téves dátum esetén a Profilt újra ki kell fizetni!

0