Traumagyógyítás képzés.

Öngyógyítás, átalakulás, transzformáció.

12 hónapos képzés on-line + személyes, vagy online konzultációk ingyenesen.

A traumagyógyítás egy igen sokrétű feladat. Számtalan lehetőség és szakember áll rendelkezésünkre, hogy feldolgozzuk mindazt, amit elszenvedtünk a múltban. Ma már egyértelmű tény, hogy csak akkor tudsz gyógyulni, változni, változtatni, ha tudatossá válsz önmagadra, megismered belső világodat.

A megértés, és feldolgozás után a darabokra szakadt Én-ből, Egységes Én születik. Egy belső transzformáció történik, ami nem megtervezhető, és nem kiszámítható. S ha ezt el tudjuk fogadni, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyógyulásunk egy spontán újra rendeződésben megtörténik.

Azoknak ajánljuk a képzést, akik egy teljesen új nézőpontból szeretnének önmagukra, és az életben elszenvedett traumáikra, azok gyógyítására tekinteni. Amikor traumatizálódunk, elveszítjük a belső kapcsolatot önmagunkkal, részekre szakadunk. Aspektusokat „veszítünk”, de a traumának köszönhetően újak is születnek bennünk. Széttagolódunk, elveszítjük a kapcsolatot az Egységes Énnel, a személyiség gondolati, és érzelmi világába süllyedünk. Elmerülünk a saját fájdalmunkban, szenvedünk. Elveszünk Térben és időben. Megállunk egyhelyben, lefagyunk. Ott, azon a ponton, és akár évtizedekig ott is maradunk. Elveszítve ezzel személyes utunkat, Sorsfeladatunkat, azt az önmagunkat, akik a traumák előtt voltunk.

Utat és lehetőséget szeretnénk mutatni, hogy lehet magunkhoz újra kapcsolódni, Aspektusainkat meggyógyítani, és Egységes Rendszerbe visszaállítani. Segítünk az érzelmi, mentális programokat megérteni, átírni. A Tér szemlélettel segítünk az IDŐ valódi jelentőségét megérteni, és a pillanatba megérkezni.

A képzésben személyes tapasztalatunk alapján, azokat a módszereket válogattuk össze, amelyek kitérők és zsákutcák nélkül, egyenesen a Valódi Önmagadhoz vezetnek.

Az önismereti modulban olyan gyakorlatokat találsz, melyek szükségesek ahhoz, hogy a mindennapokban is stabil lehess.

A szakmai modul megalapozott tudást biztosít a megértéshez, és önmagad újraépítéséhez, vagy ahhoz, hogy segítőként valakit ezen az úton végig vezess.

A gyakorlati modulban található leckék a traumák oldását segítő gyakorlatok. Itt tanulhatod meg azt, hogy tudsz újra kapcsolódni, együttműködni, a pillanatban jelen lenni.

A REND szerint működni nem jelent mást, mint Rendszerszemléletben együttműködni.

Az oldások, amiket megismerhetsz, a Térben szerzett tapasztalatainkból születtek. 15 év Család és Rendszerállítás tapasztalat igazolja, hogy tökéletesen működnek, és segítségükkel megváltoztatható bármi, minden.

  • 1. félév: Integrál szemlélet, Kreatív és Gyakorlati Önismeret, NLP, ÉN-kép, Tranzakció analízis, Traumagyógyítás alapismeretek, A Hős utazása, Lélek oldások, Viselkedés gyógyítás, Asszertív kommunikáció
  • 2. félév: Szellemi fejlődésünk alapjai, Bölcs szív önismeret, EMK (együttműködő kommunikáció), Mély belső átalakulás, NAK (Neuro asszociációs kondicionálás), Traumafeldolgozás, Lélek oldás, Trauma és Mindfullness, Gyógyító írás, Érzelem szabályozási technikák.

A képzés díja: 25.000 Ft/hó, amit havi részletekben lehet fizetni.

A képzés teljes ideje alatt ingyenes konzultációt biztosítunk személyesen vagy on-line, a felzárkózásra, belső öngyógyítási munkára.

A leckéket heti rendszerességgel küldjük e mailben, Pdf formátumban.

A képzés elvégzéséről Tanúsítványt állítunk ki.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

%d bloggers like this: