Szülő-Gyermek Karakter Profil elemzés.

Születési év, hó, nap szükséges csak a profilhoz!

Amikor szülővé válunk, az egyik legfontosabb kérdés az lesz, hogyan kerülhetünk harmonikus kapcsolatba gyermekünkkel. Ahhoz, hogy megértsük őt, ismernünk kell azokat az energia mintázatokat, amelyek őt jellemzik.

Spirituálisan nézve, minden Léleknek van egy egyedi „színkódja” vagy „rezonanciája”, amit a születési adottságok is tükröznek. Ezek az adottságok nem véletlenek, hanem a Lélek Útjának mélyebb megértését és elfogadását szolgálják. Íme néhány szempont, amit érdemes megfontolni:

Lélek Terv

A hit és a spirituális nézőpont szerint minden Léleknek van egy előre meghatározott „Lélek Terv”, egy út, amit be kell járnia ebben az életben. A születési adottságok megértése lehet az első lépés ezen az úton, és segíthet a szülőknek abban, hogy támogassák gyermekeiket a sorsuk felismerésében és megélésében.

Univerzális Kapcsolódás

Minden Lélek része egy nagyobb, univerzális rendszernek. Az egyedi születési adottságok nemcsak a gyermeknek, de a családnak, és az egész univerzumnak is üzeneteket hordoznak. A szülők számára ez egy lehetőség, hogy mélyebben kapcsolódjanak gyermekük Lelkéhez és az univerzális bölcsességhez.

Karmikus Minták

Sok spirituális hagyomány szerint, a karmikus minták és előző életek is szerepet játszanak a születési adottságok kialakulásában. A gyermek és a szülő közötti kapcsolatnak is lehetnek karmikus aspektusai, amelyek gyógyítást és feloldást igényelnek.

Intuitív Megértés

Az egyedi adottságok megértése mélyebb intuitív bepillantást is adhatnak a gyermek lelkébe. Ez lehetővé teszi a szülők számára, hogy igazán „lássák” és megértsék gyermeküket, ami egy mélyebb, szív-szintű kapcsolatot tesz lehetővé.

Szakralitás és Csodálat

A gyermek egyediségének mélyebb megértése és elfogadása nemcsak praktikus, hanem szakralitást és csodálatot is hoz a mindennapi életbe. Ez a szemléletmód lehetővé teszi a család számára, hogy minden pillanatot egyfajta „szent cselekedetként” éljenek meg.

Ez a megközelítés nem csak a gyermek, de a szülő és az egész család spirituális fejlődését is támogatja, miközben mélyebb értelemmel és céllal tölti meg a mindennapokat.

A szülőknek rengeteg döntést kell meghozniuk a gyermeknevelés során, de az egyik legfontosabb döntés az, hogy megértik és elfogadják gyermekük egyedi születési adottságait.

Önazonosság és Önbizalom

Minden gyermek egyedi, és a születési adottságai alapvetően határozzák meg, kik ők valójában. Amikor a szülők megértik és elfogadják ezeket az adottságokat, lehetővé teszik a gyermek számára, hogy pozitív önazonosságot és önbizalmat alakítson ki.

Jobb Kommunikáció

A gyermek születési adottságainak ismerete segíthet a szülőknek abban, hogy hatékonyabban kommunikáljanak vele, és támogathassák őt a mindennapi élet kihívásaiban.

Megértés és Elfogadás

A születési adottságok mélyebb megértése nemcsak a gyermek, de a szülő számára is új perspektívákat nyithat. A szülők könnyebben elfogadják és értékelik gyermekük egyediségét, és így harmonikusabb családi életet alakíthatnak ki.

Jobb Iskolai Teljesítmény

Az iskolai siker nem csak az intelligenciától függ. A születési adottságok ismerete segíthet a szülőknek abban, hogy megértsék, milyen tanulási stílus felel meg leginkább gyermeküknek, és így támogathatják őt az iskolai kihívásokban.

A Jövőre Nézve

Minden gyermeknek vannak erősségei és gyengeségei. A születési adottságok ismerete segíthet a szülőknek abban, hogy megértsék, milyen pályán vagy tevékenységben lehetne a gyermek a legboldogabb és legeredményesebb.


Ha szeretnéd, mindkettőtöknek elkészítjük a Személyes Karakter Profilját, majd összevetve ezeket megkeressük az összefüggéseket. (Nem mondjuk meg a tutit, és nem jósolunk! Az energetikai összefüggéseket keressük)

A személyes profil 24-25 oldal/fő+ 10-12 oldal a kapcsolati profil leírása.

A Maya szimbólumrendszer segítségével dolgozunk, mondhatjuk azt is, hogy Maya horoszkópot és összefüggésrendszert készítünk, aminek segítségével könnyebben megértheted önmagad, az életedben felbukkanó helyzeteket képes leszel új nézőpontból értelmezni. A Maya naptár és szimbólumrendszer a Világegyetem bölcsességéhez kapcsolódik, az egyetemes rendet, és törvényszerűségeket követi. Ritmust és Rendet képvisel, a természet törvényeihez, a csillagok, és bolygók mozgásához igazodik, emberi tapasztalások igazolják nagyszerűségét, szükségszerűségét.

A Maya szimbólumrendszer magas rezgésű, finom energiái megszólítják a Lelkedet, szívedet, és emlékeztetnek téged arra, hogy Ki is vagy tulajdonképpen. Visszaterel, vagy elindít azon az úton, amit csak te járhatsz be.

Mi hosszú évek óta használjuk, és követjük a Maya naptár térkép rendszerét, és bátran mondhatom, még sosem tévedett. Érdemes ráhangolódni erre a rendszerre, mert általa újra megtapasztalhatjuk életünkben a Ritmust, ami harmónia érzést kelt, és a Rendet, ami belső stabilitást ad.

MI szívből, szeretettel készítjük neked, TE hallgasd, olvasd el a szíveddel!

Az elemzés egy írásos anyagból áll, amit a születési dátumotok alapján készítünk el(év, hó, nap), illetve készítünk nektek személyes mantrát, ami közelebb léptet a Lelkedhez, és mindig emlékeztet, hogy a legfontosabb a Szeretet.

Az elemzést kb. 2-3 nap alatt tudjuk elkészíteni.

A Szülő-Gyermek kapcsolati elemzés díja 35.000 Ft helyett, most 28.000 Ft, amit a www.talentumok.com oldalunkon tudod megrendelni, és átutalással, vagy bankkártyával fizetni, a Szülő-Gyermek kapcsolati profil fülre kattintva.

A Profilt, a következő elérhetőségen is megrendelheted:

A születési év, hó, napokat kérjük pontosan megadni, mert téves dátum esetén a Profilt újra ki kell fizetni!

%d bloggers like this: