Karakter Profilozás, visszatérés a Lélek üzenetéhez.

Születési év, hó, nap szükséges csak a profilhoz!

Egyértelmű válaszokat akarunk. Belefáradtunk a próbálkozásba, a különböző módszerek kipróbálásába. Változást akarunk, mert belül valami sürget. Időt nem adva, újra, és újra kényszerít a változtatásra. Nem enged már bele régi helyzetek, régi megoldásába, nem hagy kompromisszumokat.

Változást akar, új lehetőségeket, új ismeretségeket, új tapasztalásokat.

A Lélek már nem csupán finoman jelzi, hogy itt van, és tapasztalni szeretne… már nem csak kopogtat az életünkben, hanem egyre erőteljesebben mutatja, kívánja, akarja, hogy a régit, az elavultat hagyjuk hátra, és induljunk el a megvalósítható új irányába.

Le kell tennünk önmagunk régi részét, régi gondolatokat, érzéseket, sémákat, és teret kell adni az újnak. Ismeretlen terület, sosem jártunk itt, nem tudjuk hogyan…

Meg kell ismernünk, hogy Kik is vagyunk valójában, és mi a dolgunk a világban. Születési koordinátáink mutatják az utat, a hozzá kapcsolható módszerek mindegyike megadja a választ az irányra. Ezek a módszerek külön-külön mindig mutatnak valami újat magunkról, olyan lehetőségeket tárnak fel, melyek számunkra eddig ismeretlenek voltak.

Együtt értelmezve őket elvezetnek Önmagunk Belső Egységéhez, és visszakísérnek a Lélekhez, és az Egységszemlélethez.

MI most a Karakter Profilozáson keresztül szeretnénk egy új nézőpontot adni neked. Olyan képet mutatunk rólad a születési számaid alapján, amit nem látott még veled kapcsolatosan más energetikai rendszer. Egyedülálló, különleges energiák jellemeznek, és ha megismered ezeket, megérted az eddigi életedet, helyzeteidet, és ennek tudatában már egy teljesen más minőségű jövőt tervezhetsz.

A Karakter Profilod elkészítéséhez a Maya szimbólum és naptárrendszert használjuk.

Ha szeretnél önmagadról egy átfogó profilt, keress minket, és mi elkészítjük neked!

Ha szeretnéd, itt tudod megrendelni saját Karakter Profilodat: Egyéni karakter profilozás, elemzés. – Szeretet, Jóság, Együttérzés… (talentumok.com)

Ha kapcsolati-párkapcsolati összefüggéseket, válaszokat keresel: Kapcsolati, Párkapcsolati Karakter Profilozás. – Szeretet, Jóság, Együttérzés… (talentumok.com)

Ha Szülő-Gyermek kapcsolati összefüggések érdekelnek: Gyermek-Szülő Karakter Profilozás – Szeretet, Jóság, Együttérzés… (talentumok.com)

Mi szívből-szeretettel készítjük, te olvasd a szíveddel!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: