Gyermek-Szülő Karakter Profilozás

Akció!

Ft28.000,00

Születési év, hó, napokat és a két nevet kérem a megjegyzés rovatba beírni a megrendelésnél.

Amikor szülővé válunk, az egyik legfontosabb kérdés az lesz, hogyan kerülhetünk harmonikus kapcsolatba gyermekünkkel. Ahhoz, hogy megértsük őt, ismernünk kell azokat az energia mintázatokat, amelyek őt jellemzik.

Amikor megszületünkszüleinktől egy nevet, a Világegyetemtől pedig egy számot kapunk.” Dan Millman. Számok = Energiák. Betűk = Számok = Energiák.

A számok összevonhatók különböző szimbólum rendszerekkel, és ezekkel együtt értelmezve, egy energetikai mintázatot kapunk. Pl. asztrológia, Maya szimbológia stb…

Amíg kicsi a gyerek, addig is fontos, hogy milyen energiák jellemzik, hiszen ettől függ, hogy milyen lesz a fejlődése, az alvási szokásai, hogyan viszonyul majd az őt körülvevő világhoz. Óvodás korban ettől függ, hogyan tud alkalmazkodni, csoportban mozogni, tud-e, akar-e kapcsolódni. Iskolás korban az energetikai jellemző meghatározza azokat témaköröket, amihez adottságokkal rendelkezik. (Pl: sport, természettudományok stb…) Pályaválasztásnál is nagy segítséget jelent, ha tisztán láthatjuk, hogy merre érdemes elindulni ahhoz, hogy gyermekünk elérhesse valódi céljait.

Ha már felnőtt gyermekünk, megérthetjük a hozzánk fűződő érzéseit, viszonyulását, esetleges kapcsolattartási nehézségeit, Tisztán láthatjuk, hogy az egyéni útja merre akarja őt vinni, és ebben tudjuk támogatni.

Kategóriák: ,