Karakter Profilozás, elemzés.

Születési év, hó, nap szükséges csak a profilhoz!

Sokféle módszer létezik a világban, melyek segítségével betekintést kaphatunk az emberi személyiség, és Lélek mélységeibe. A Karakter profilozás lényege, hogy átfogó képet adjunk rólad, azokról az energiákról, amelyek téged jellemeznek. Amikor megszületünk, kapunk egy nevet, és egy számot, ami egész életünkben elkísér minket. Nevünk megváltozhat, de számaink ugyanazok maradnak. A születési számok segítségével meglátható az az energia térkép, ami téged jellemez. Ennek segítségével kiolvasható a Lélek üzenete, a személyes küldetés célja, és bizonyos személyiség jegyek jelenléte vagy hiánya, ami egyszerűsíti, vagy nehezíti dolgaidat.

A Maya szimbólumrendszer segítségével dolgozunk, mondhatjuk azt is, hogy Maya horoszkópot és összefüggésrendszert készítünk, aminek segítségével könnyebben megértheted önmagad, az életedben felbukkanó helyzeteket képes leszel új nézőpontból értelmezni. A Maya naptár és szimbólumrendszer a Világegyetem bölcsességéhez kapcsolódik, az egyetemes rendet, és törvényszerűségeket követi. Ritmust és Rendet képvisel, a természet törvényeihez, a csillagok, és bolygók mozgásához igazodik, emberi tapasztalások igazolják nagyszerűségét, szükségszerűségét.

Vannak örökölt Sorsok, és generációs tükröződések, és sokáig úgy gondoljuk, hogy ezek meghatározzák életünket. A legmagasabb szinten azonban az energia az, ami irányítja az életünket. Az energiák, amelyek legtisztábban a születési dátumodban láthatóak, amik hozzád tartoznak, rólad szólnak, és ha engeded, vezetnek téged. Utat mutatnak neked a saját életedhez, egy olyan jövőbe, ami rólad szól, amit odafent neked terveztek el. Ez az út, a TE valódi utad könnyed, és a szabadság felé vezet.

A Karakter Profil elemzés egy kapcsolati háló, összefüggések rendszere. Energia csomag, amit kibontunk, és értelmezünk, majd hagyjuk, hogy bennünk eggyé váljon, és érezzük a szívünkben. Lelkünkben.

Az energia csomagban található Analóg energia, ami olyan mintha a saját jegy ikertestvére lenne. Mindenben erősíti, támogatja a saját jegy energiáját. Egyszerűen azt az érzést kelti, hogy soha nem vagy egyedül, semmit nem egyedül kell megélni, megtenni. Mindig van melletted valaki, aki támogat, elkísér a legnehezebb helyzetekben is. Az analóg energia egy plusz energia, ami mindig pozitív minőségében van jelen. Talán egy emlékeztető is egyben, hogy nem egyedül indultunk el a földi életünkbe…egy lenyomat, megerősítés, bíztatás.

Az Analóg energia megmutatja, hogy mi a valódi küldetésünk az életünkben.

Az energia csomagban található Kihívás energia megmutatja, hogy amikor egy helyzetbe vagy önmagad belső köreibe beleragadsz, merre tudsz kimozdulni, mi az ami kivezet, és egy új irányba indít el. Ha megismered ezt az energiát, erőt és reményt ad neked a nehéz helyzetekben, hogy nem kell benne maradni és eltűrni mindazt ami történik veled. A kihívás energiában található jegy megmutatja azokat a lehetőségeket, amelyek legmerészebb álmaidban szerepelnek. Utat mutat egy belső szabadság irányába, megmozgatja és átalakítja a belső energiákat ahhoz, hogy te minél előbb változhass, és változtathass. Amikor gyors, és látványos változást szeretnénk az életünkben, akkor a Kihívás energiához tartozó jegyet hívjuk segítségül, hogy támogasson minket, és az adott belső állapotból vagy szituációból kivezessen.

Az energia csomagban található Vezető energia megmutatja az erre az életre vonatkozó Szellemi irányt, felfedi azokat a lehetőségeket, módszereket, utakat, amelyek segítségével önmagad legspirituálisabb lehetőségeit tapasztalhatod meg.

Utat mutat egy olyan valóságba, ahol Te igazán TE lehetsz, nem kell senkinek megfelelned. Pillanatokra visszaenged abba a teljes és egységes belső állapotba, ahol nincs semmi más, csupán csend és szeretet…aztán finoman visszavezet a földi életedbe, és ha szeretnéd, már veled marad örökre…

Az energia csomagban található Rejtett erő energiája, ahogy a neve is mutatja, olyan mint egy kincsesládika. A tudattalanunkban és a gyermekkorban lévő kincseket, pozitív erőket mutatja meg, ezekhez tudunk általa kapcsolódni. A Rejtett erő a kapu abba a varázslatos világba, amit a gyermekkorunk elmúltával elhagytunk. Amikor belépsz önmagad varázslatos világába, olyan érzés lesz, mintha egy mesébe léptél volna. Meseszerűen látni a valóságot… egy lehetőség számodra, hogy a történeteidnek más vége legyen. Találkozni csodákkal, és csodálatos lényekkel, eltűntetni azt aminek nincs helye, és teremteni valamit ami szükséges…igen, ezt is megteheted, amikor a Rejtett erő kapuján belépsz a saját mesédbe. „

Az elemzés egy írásos anyagból áll, amit a születési dátumod alapján készítünk el, illetve készítünk neked személyes mantrát, ami közelebb léptet a Lelkedhez, és mindig emlékeztet, hogy a legfontosabb a Szeretet.

MI szívből, szeretettel készítjük neked, TE hallgasd, olvasd el a szíveddel!

Az elemzés díja 22.000 Ft helyett most 18.000 Ft, amit a www.talentumok.com oldalunkon tudsz átutalással, vagy bankkártyával fizetni, a Egyéni Karakter profilozás, elemzés fülre kattintva. Egyéni karakter profilozásodat, elemzésedet a következő elérhetőségen rendelheted meg:

Én egy másik TE vagyok, adnék egy új nézőpontot magadról-neked…

A születési év, hó, napot kérjük pontosan megadni, mert téves dátum esetén a Profilt újra ki kell fizetni!

%d bloggers like this: