Sokszor felmerül a kérdés, amikor Karakter Profilozást szeretne valaki kérni, hogyan lehet, hogy ugyanabban az évben, hónapban, és napon született emberek profilja ugyanaz, miközben teljesen más a viselkedésük?

A válasz tulajdonképpen egyszerű… Amikor megszületünk, a szüleinktől nevet, az Univerzumtól pedig egy számsort kapunk. Ez lesz a születési év, hó, és nap száma. Ezek a számok, egy energetikai csomagot jelentenek, és amikor profilt készítünk, akkor ezt a csomagot értelmezzük, és írjuk le nektek. Ezek az energiák megmutatják, hogy Kik vagyunk valójában, milyen adottságokkal rendelkezünk, milyen úton érdemes elindulnunk, ha magunkat szeretnénk megvalósítani, azaz boldogan szeretnénk élni.

A viselkedésünk, amit egymásból látunk, ismerünk, nem csupán ezekből az energetikai jellemzőkből alakul ki, hanem a neveltetés, a tapasztalatok, traumák, azaz a személyiség jellemzői is meghatározzák. Így lehetséges az, hogy ugyanazon napon született emberek, külső tulajdonságaikban, és viselkedésükben teljesen mások lesznek.

A Karakter Profil megmutatja, hogy KI voltál te addig, amíg el nem kezdtél elhangolódni magadtól, és segít abban, hogy ha szeretnél akkor vissza tudj találni önmagadhoz.

A kételkedés ami ilyenkor felmerül benned egy adott módszerrel kapcsolatosan, az a személyiséged kérdése, de ami ahhoz a módszerhez elvezetett, az a Lelked…

Neked kell döntened, hogy hagyod, hogy az Ego-d, a személyiséged eltereljen, vagy hallgatsz a belső hangodra, Lelkedre, és megismered önmagad a profilon keresztül egy új minőségben.

Szeretettel kísérünk az úton: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

0