Talentumok

A talentum szó közel 3000 éve használt szó, többször is átalakult a jelentése. Minden korban olyan értéket jelentett ami a többi értékesnek tűnő dolognál, fizető eszköznél is többet ért, valódi értéket képviselt.

Mai jelentése:

  •  különleges, veleszületett képesség vagy adottság
  •  a teljesítményre, sikerre való képesség
  •  tehetséges személy
  •  különleges képességgel rendelkező emberek

Mi azért választottuk ezt az elnevezést, mert úgy gondoljuk, hogy amit képviselünk, megmutatunk és tanítunk az olyan érték, ami most is és bármikor később is megállja helyét a világban. Az igazi, valódi értékek bennünk vannak és ha felfedezzük és fényesítjük ezeket a minőségeket önmagunkban, akkor azok egyre értékesebbé válnak. Ezekkel a belső értékekkel képesek leszünk az önmagunk megvalósítására, arra, hogy ha célul tűzünk ki valamit, elérjük azt.

Mi abban hiszünk, hogy mindenkiben van egy MAG, amit ha megfelelő tápoldattal öntözgetünk, egyszer csak életre kel bennünk, szárba szökken, és végül virágba borulhat. Amikor kivirágzunk, akkor boldogok vagyunk és képessé válunk arra, hogy boldogságunkat megosszuk másokkal, és a világgal. A Megosztás az életünk célja. Az, hogy önmagunkat és mindazt amit képesek vagyunk magunkból alkotni, megosszuk, odaadjuk a világnak.

MI azért vagyunk, hogy megfogjuk a kezed és elkísérjünk téged arra az útra, amit magadnak választasz. Segítünk, hogy megtaláld MAGODAT=ÖNMAGADAT, hogy egyszer majd virágba borulhass.

Amíg nem találkozunk személyesen addig is elmondjuk neked, hogy tudd: Egyedülálló, különleges ember vagy, minden benned van ahhoz, hogy az életedben sikereket érhess el! Őrizd meg szívedben vágyaidat, ha kell  harcolj meg Önmagadért, és éld meg azt, AKI TE VALÓJÁBAN VAGY! 

MI itt vagyunk, találkozzunk a valódi értékek világában, várunk szeretettel a TÉRBEN!

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: