Felhasználási feltételek

A honlapunk (www.talentumok.com) használatakor elfogadja a következőkben felsorolt feltételeket, amelyet jogunkban áll szükségszerűen időről időre megváltoztatni.

A dokumentumban megjelenő közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, mail stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az Internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

A feltételek a Talentumok.com oldalhoz tartozó interneten megtalálható oldalakra érvényesek. Ezekbe beleértendő a Talentumok.com függelékei, szatellit, függelékoldali, vagy aloldalai is: (talentumok-lelekebredes, csaladallitas-terkepzes.com oldalak) Amennyiben ott nem rendelkezik külön jogi nyilatkozat, a felhasználási feltételekről, abban az esetben ez a felhasználási feltétel az irányadó. Amennyiben elhagyja honlapunkat, ez által más internetes honlapra navigál át, úgy ott más feltételek és jogi közlemények találhatóak, ez által azok érvényesek. A talentumok.com-tól független oldalak jogi, tartalmi nyilatkozatáért, annak hiányáért a talentumok.com- Váradi Andrea felelősséget nem vállal.

A http://www.talentumok.com weboldal és domain név Váradi Andrea tulajdona, amely társaság felelős az internetes oldal működtetéséért is. Amennyiben a Talentumok,  vagy a „mi” kifejezést illetve szót használjuk, abban az esetben az adott leírásban, dokumentumban, vagy mindkettőben egyaránt beszélünk/írunk a cégről, az internetes honlapról (www.talentumok.com) valamint annak függelékoldaliról is.

A talentumok, talentum vagy http://www.talentumok.com kifejezések használatakor állításaink az adott internetes címen, a Talentumok.com domain név alatt futó internetes oldalra és annak függelékeire vonatkoznak. (amennyiben erről más nyilatkozat nem rendelkezik).

%d bloggers like this: