“Úgy látom, hogy itt a Földön egy különös függöny mögött éljük az életünket. Olyan ez az egész, mint a színház: legördül az elegáns függöny, hogy csak azt a díszt lássa a kedves néző, amit látni illik. De a függöny mögött ott van az az ízég-vérig tiszta valóság, melyben minden emberhez külön történet íródik, ahol minden tér megdöbbentő dolgokat mesél, s ahol minden élőlény, minden tárgy és minden porszem különös szálakkal, különös titokzatosságokkal és különleges magasabbrendűséggel kötődik egymáshoz. … … …

Nem rég óta foglalkozom a Bach eszenciákkal, de e rövidnek mondható idő alatt is három különböző kártyacsomag fordult már meg a kezemben. Teljes biztonsággal állíthatom, hogy elfogult vagyok, de én az Omniverzum Szabadegyetem kártyacsomagjait használom, mert azok beszélnek hozzám. Számomra ugyanis létezik egy különös nyelv, melyben színek, betűk, formák, tónusok, pórusok és pulzusok szavakká nem, vagy csak nehezen formálható, mégis a szívben tisztán érthető üzenetekké formálódnak. Olyan üzenetekké, melyek ama bizonyos függöny mögül valók. …

Azt, hogy egyik vagy a másik Bach kártyacsomag jobb, azt nekem eldönteni nem tisztem. Határtalan örömmel üdvözlöm viszont Andi és Aletta kártyáinak, ezeknek a testet öltött, csillagoktól sziporkázó Univerzális üzenetnek a Földre érkeztét. Azért, mert tudom, hogy e Földön az ég adta világon semmi nem jöhet létre hamarabb, minthogy ideje lenne. És ha ezek a kártyák, ezek a borzongató mélységű és magasságú üzenetek, a Bach eszenciáknak e végtelenül serkentő minőségei 2014-ben a Földre manifesztálódhattak, akkor az azt jelenti, hogy jó úton járunk. Az azt jelenti, hogy éledünk, hogy ébredünk. És én ezért mérhetetlenül hálás vagyok. Alkotónak, tudattal használónak, s megnyílónak egyaránt. Mert ez azt jelenti, hogy egyre ütemesebb ritmikával emelkedik a függöny, az illúzió látszatfátyla. És mind tisztábban láthatóvá válik az a tér, amit úgy hívunk: Valóság.

A kártyák a Valóságot hordozzák magukban. Azt az üdítő, tanító, feltöltő, örömteli Valóságot, amely maga a megkönnyebbült Létezés.   ”

“Drága Andi!

Szeretettel osztom meg tapasztalatomat az új Bach-virág kártyákkal és rezgésükkel kapcsolatosan.

Amikor kezembe fogtam a kártyákat már akkor éreztem, hogy valami teljesen új érkezik általuk. Csak úgy véletlenszerűen kihúztam egyet a csomagból, s lásd, éppen az a kártya jelent meg, mely születési számaim által hozott rend-szerem egyik fő minősége, s tanitása.

Nagyon meglepődtem… de min is?:) hiszen nem tévedhetünk, hiszen az élet mindig azt nyújtja nekünk amire szükségünk van, hogy megismerjük és felismerjük magunkban azt, ami gyógyulásra vár.

Amikor elolvastam a virág pozitiv jelentéstartalmát, különféle gondolatok jöttek – Istenem, ez igaz? ez tényleg igy van? Igen. mintha pillanatnyi ijedtség lett volna úrrá rajtam, ami inkább kiváncsiságnak felel meg, hiszen nagyon sokszor megijedünk attól amit sokáig kérünk, aztán egyszer csak megkapunk és ott van. Szinte el sem hisszük, hogy tényleg…..:) Ez vagyok Én? Ez mind Én Vagyok? S akkor a teljes testem elkezdett remegni, az összes sejtem egy finom remegésbe kezdett, s akkor tudtam, hogy most van az a pillanat, amikor megérkezett hozzám ez a minőség.

A virág pozitív rezgése beindította bennem azt a várva várt minőséget, mely átrezegtette a régit és s sejtszinten indította be az átkódolást. Akkor tudatosult bennem, hogy itt az idő, megérettem erre a változásra, eljutottam fejlődésem azon szintjére, amikor – Ajándékba – kapom ez új minőséget. Hiszen tudjuk, hogy bár kérhetünk – és kaphatunk, de Isteni lényünk tudja, hogy mire – és mikor állunk készen, hogy befogadhassuk. így hát semmi nem történik ellenünk, csupán segítség, hogy tudatunk részei letisztuljanak, hogy magasabb szintről szemléljük életünket, önmagunkat, másokat.

E kártyák magasabb tudatszintről üzennek, tiszták és nemesek. Segitenek leporolni, sőtt megkockáztatom, ÁTIRNI a régit, s mindezt szeliden és biztosan teszik. – hiszen talán mindenkiben felvetül a kérdés amikor elolvas egy-egy minősége, hogy -biztos ez, – biztos hogy ez én vagyok? Igen. Csak olvassuk és mondogassuk. – Soha rosszabb kódolást!:)

Nagyon Hálás vagyok mindazoknak kik szellemiségük törekvésében és az Égiek Áldásában létrehozták e gyönyörűséget, az emberek szolgálatára, a Teremtő ajánlására.

Kivánom mindenkinek, hogy rezegjen bele az Újba, s merje elhinni, hogy – Igen. mindez Én Vagyok!

Áldott napokat kívánok!”

0