A honlap és függelék oldalai, azon található gondolatok, tartalom és Szellemiség Váradi Andrea és Dömötör Aletta tulajdona.

Az Életgyógyászat,  Családgyógyítás, Blue Energy System, a Személyes Élet-Tér elemzés, Rendezés, Gyógyító Lélek-Tér élmény,  illetve a Tér-képzés a Léleknek, mint fogalmak, Szellemiségek hozzánk tartoznak, ahogy az ezekhez tartozó képzési struktúrák is. Ha szeretnél ezekkel dolgozni, szeretnéd tanítani, jelentkezz nálunk!

Ha szeretnéd hozzájárulásunkat ahhoz, hogy felhasználd Szellemiségünket, az alábbi elérhetőségeken találsz minket:

A honlapot üzemelteti: Váradi Andrea
E-mail: infotalentumok@gmail.com
Székhely: 8097 Nadap Vörösmarty u 4
Adószám: 58978955-1-27
Bankszámlaszám: HU76-12023101-01833413-00100002Swift kód: UBRTHUHB
Bank neve: Raiffeisen bank
Cégbejegyzés: NAV, Kormányhivatal 57163471
Szerver információ: Tárhely.eu

Szerzői jogok:

Azzal, hogy belép a www.talentumok.com honlapra, illetve annak valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak:

Váradi Andrea, a www.talentumok.com oldal és annak függelék oldalai (talentumok-lelekebredes.com)fenntart minden, a weboldalon található tartalom (ideértve különösen a fényképeket, ábrákat és bármilyen szöveges tartalmat) bármely módon történő másolásával és terjesztésével, valamint bármilyen egyéb felhasználásával kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A talentumok.com domain név, valamint a Talentumok.com névjegy jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – Váradi Andrea előzetes, és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A www.talentumok.com weboldalon található fenti tartalmak, valamint a fent megjelölt védjegyek  jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Váradi Andrea a Talentumok.com oldal jogosulatlan felhasználás esetén jogszerűen követelheti a jogsértés abbahagyását, az azzal okozott kárainak megtérítését, valamint a felhasználás által elért gazdagodás visszatérítését; továbbá – a Btk. 384-385. §§-ai, valamint a 388. §-a szerinti bűncselekmények bármelyikének megvalósulása esetében – büntető feljelentéssel élhet.

0