Családi Sors kutatóvá kell válni ahhoz, hogy felismerhessük az adott ember küldetését, jelenlegi életének célját, Sors-feladatát. Látnunk és értelmeznünk kell őt a családi rendszere részeként, hogy megérthesse a családban elfoglalt helyét, és küldetését. Az időben, az Ősök vonalán történő visszakövetés lehetőséget ad a megértés mélyebb szintjeire, és válaszokat a miértekre. Szárnyak szükségesek a repüléshez, és gyökerek a visszatéréshez! A szárnyainkat magunknak biztosítjuk az önmagunk megismerésével, a gyökereket a származási rendszer adja az élethez.

Minden Lélek feladattal indul el az életbe, és szerencsés esetben úgy térhet vissza, hogy ezt a feladatot teljesítette. Életünk során a feladatot lépésenként tesszük meg, és ezeknek a lépéseknek is meg van a maga üteme. Különböző életszakaszaink vannak, melyek meghatároznak minket, életünket, és főként azt, hogy a feladatunkat beteljesítjük-e. Minden életszakaszra különböző érzelmi, és mentális állapot jellemző, így nem csoda, ha bizonyos gondolatok, érzelmek időnkét felerősödnek, ezzel akadályozva, vagy támogatva tovább lépésünket.

Ha ismerjük az életszakaszokhoz tartozó minőségeket, egyszerűen oldhatjuk meg azokat a feladatokat, melyek ránk várnak éppen. Felismerhetjük érzéseinket, megláthatjuk, hogy milyen aktuális gondolat minták alkotják meg belső, és külső értékrendünket, megláthatjuk, hogy mit szeretne megtapasztalni a bennünk élő Lélek, és mi az, amit a személyiségünk számára elérhetővé, megélhetővé tesz.

A tananyag elsajátítása után képessé válsz olvasni, értelmezni a térben megjelenő energiákat, tudni, felismerni az életszakaszokra jellemző kihívásokat, ajándékokat, és ennek megfelelően helyre állítani, kiegyenlíteni, rendezi a családi és személyes teret. Ha szükséges, oldásokkal, gyógyító mondatokkal oldhatod a térben megjelenő feszültségeket.

Egység szemléletben gondolkozunk, így a fogantatás előtti időkből indulva, a Leszületésen keresztül, az életutat bejárva, megtapasztalva, a tudatos Felszületéssel ér véget egy élet. Ezek a fő szakaszok, melyek kisebb szakaszokra bomlanak, majd újra összeolvadnak, egységessé válnak. Ez a kibomlás, és újra eggyé olvadás maga az életünk, az életünk fonala. Ennek mentén élünk, tapasztalunk, és ennek harmonikus vagy diszharmonikus állapotnak köszönhetően vagyunk elégedettek, vagy elégedetlenek sorsunkkal, életünkkel.

A képzésben is ezeknek az életszakaszoknak megfelelően kapod majd a leckéket. A fogantatáshoz, születéshez tartozó minőségekkel kezdjük, és a személyiséghez tartozó minőségeken keresztül, az önismeret, önmegvalósítás felé haladunk. Az elmúlással, a tudatos haldoklás-halál témával zárjuk a leckéket. Az utolsó modulban foglalkozunk majd a trauma oldás témakörével, ami nélkül szinte lehetetlen a minőségi segítségnyújtás. Az általunk összeállított oldások, 16 év Családállítói tapasztalatból, és Tér munkából születtek. Bármilyen hihetetlen, ezek a mondatok működnek, olyan erőket, energiákat szabadítanak fel, melyek gyökeresen képesek megváltoztatni életünket.

Családgyógyítás, transzgenerációs családi mátrix elemzéssel, és oldással segíteni, támogatni szeretnénk az egyéni belső folyamatokat, és lehetővé tenni ezzel az Önmegvalósítás magasabb szintjeit, a saját elrendelt út bejárását, a tudatos, boldog életet.

A képzésben szeretnénk visszavezetni téged az Egységszemlélethez, hogy annak igazságából kiindulva legyél képes meglátni helyzeteket. Szeretnénk segítő kezet nyújtani ahhoz a belső úthoz, folyamathoz, amit neked kell megélned, hogy jó vezető lehess. Önmagad belső világát felismerve, erősségeidet felhasználva, gyengeségeidet erősséggé formálva hiteles példát mutathatsz a hozzád fordulóknak.

Szándékunk olyan szakemberek képzése, akik az alap családi Rendet is megismerve, azt megtartva képesek továbblépni, és az Egységszemléletnek, Szellemi törvényszerűségeknek megfelelően betekintést nyernek, majd Rendet teremtenek  családi rendszerekben, és a személyes élettérben. Abban a Térben, amiben benne van minden. Minden, ami valaha része volt az egésznek. Az élettér minden ami, aki az adott ember. Ő a családjában, a szerepeiben, önmagában, mostani, és előző életeiben. Az élettér a Lélek tere, ami tartalmaz minden információt, és megoldási lehetőséget, amire ebben az életben szükség lehet. Ebben a térben benne van mindenki. Itt felismerhető az életfeladat, sorsfeladat, és az út, amin keresztül el lehet érni azt. Személyiség, és Lélek részek egységes egésze, egy helyen.  Ebben a térben mozoghatsz, itt segíthetsz, innen mutathatsz utat azoknak, akik segítségért hozzád fordulnak.

Ahhoz, hogy ehhez a személyes élettérhez egyáltalán hozzáférhess, előbb rendet kell tenni a családi mátrixban, több generációra visszatekintve. Át kell látni az összefüggéseket, meglátni az összeférhetetlenségeket, és az egyensúlytalanságokat feloldva, az igazságot kimondva, lehet átlépni a személyes élettérbe.

A képzést úgy építettük fel, hogy te magad is bejárhass egy önismereti utat, ehhez a következő témakörökben kaphatsz segítséget:

Gyakorlati és kreatív önismeret, A Hős utazása, Belső út *Aspektológia, Lélek-Csillag energetika, Bölcs szív gyakorlatok.

Szakmai témakörök, hogy megalapozott tudásra tehess szert:

Energetika, Szellemi törvényszerűségek, Családi Rend elmélet, a Családállítás módszere, és Bert Hellinger tanításai alapján, Traumaoldás elmélet és gyakorlat, Születési mátrix, Fejlődéslélektan, Tranzakció analízis, Egzisztenciális és Integrál pszichológia, Én-kép, Mély belső átalakulás, Asszertív kommunikáció, Halál, haldoklás, gyász, Oldások, oldómondatok különböző élet és Lélekhelyzetekre.

A képzés nem jogosít fel csoportos Családállítás vezetésére, nem Családállító képzés!

A képzés teljes díja 354.000+25.000 Ft, amit havi részletekben is lehet fizetni: 29.500 Ft/hó.

Képzési idő: 12 hónap elmélet on-line, a leckéket e mailben küldjük, Pdf formátumban. A képzés teljes ideje alatt elérhetőek vagyunk on-line vagy személyesen, a konzultációk ingyenesek.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

Váradi Andrea: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

* Dömötör Aletta: 70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Várunk szeretettel a képzésben!

0