A munka amit MI végzünk nem más, mint állandó, nemes biztatás. A bátorítás, és a Szeretet hullámainak folytonos sugárzása felétek, hogy érezhessétek, hogy titeket is szeretnek, fontosak vagytok valakinek.
Nem próbáljuk meg megváltoztatni azt a folyamatot amiben vagytok. Nem próbáljuk megváltoztatni azt, akik vagytok. Csak itt vagyunk, és tartjuk a TERET, a SZERETET TERÉT20221016_104000 nektek, hogy amikor felébredtek álmotokból, és nyitottá váltok, akkor érezhessétek jelenlétünket.

Nemes, bátorító üzenetekben mondjuk el neked: TE VALÓBAN ÉRTÉKES VAGY!

MI abban hiszünk, hogy a valótlan mögött, ott van a valódi, és hogy ami egyszer már meg volt, azt újra meglelheted, hogy ami egyszer már megtörtént akár csak egy pillanatra is, azt újra megélheted. Mindannyian megéltük az Egységet, onnan jöttünk, szívünkbe, Lelkünkbe zártuk az emléket. Itt van minden bennünk, és nem elfelejtettük, csupán álomba szenderültünk… s így bármikor, amikor úgy döntünk, újra felébredhetünk.

Felébredhetünk, és kinyithatjuk szívünket, szemünket a jóra, igazra, valódira, és megélhetjük ezeket a minőségeket mindennapjainkban. Segítő kezet nyújtunk neked, hogy magadra találhass, felébredhess, vigyázzuk első lépteidet.

Van egy TÉR, gyógyító Tér amiben te is megpihenhetsz, feltöltődhetsz. Benne van minden olyan minőség, amire csak szükséged lehet:

* Jóság, ami minden ember alapvető lényege

* Benső béke, szíved legelső emléke

* Szeretet, ami ott áll mindig mindenek felett

* Egység, ami megtart téged

* A Lét édes érzésének emléke, amibe életet lehelhetsz.

Ezeket a minőségeket tekintjük MI alapvető, és valódi értékeknek, ezek adják meg egyéni életünk és kapcsolódásaink alapját, ezekkel az értékekkel találkozhatsz ha velünk tartasz! 

MI itt vagyunk a térben, és várjuk azokat, akik szeretnének ezen értékek mentén élni, ezekre a minőségekre felébredni, tudatossá válni, ezeket az életükbe integrálni, beilleszteni.

Várunk szeretettel ebben a csodálatos, és gyógyító valóságban, a MI valódi, értékes világunk kapujában!

Várjuk a pillanatot, amikor megpillanthatunk… mi LÁTUNK TÉGED!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

0