A BLUE ENERGY SYSTEM–MESTERKULCS AZ ÉLETHEZ!

Témakörök amivel biztosan találkozni fogsz:

Családi rend elmélet, Integrál filozófia, Egzisztenciális létkérdések (halál, szabadság, egyedüllét, élet értelme), gyakorlati és kreatív önismeret, számmisztika, Blue Energy System rendszerelmélet+ Bach-virágterápia alapok, Együttműködő és Gyógyító kommunikáció, Lélek-Csillag energetika, Hős utazása, Aspektusaink *Belső út rendszere.

Mindenkinek van egyedi Lélek-terve, ezzel érkezünk a Földre.

Blue Print, a terv amin nem lehet változtatni. Lehet legyinteni és csak úgy élni, és lehet a terv szerint minden egyéni tervünket valóra váltani. Lehet és kell is választani! Életünk választásainkból épül fel, ezek visznek tovább minket. Az aki meg akarja ismerni a saját Lélek-tervét, megnyílik egy ismeretlen világ felé és függetlenül attól, hogy nem látja pontosan merre viszi az útja, mégis elindul rajta. Ugyan úgy elindulunk, ahogy gyermekkorunkban is elindultunk. Bizonytalan léptekkel, de megtettük a lépéseket és ezeknek a megtett lépéseknek köszönhetően tartunk ma pontosan ott, ahol tartunk.

A Lélek -tervben benne van az út, az az út amit ha lépésről-lépésre végig járunk akkor annak végén igazi, valódi ÖNMAGUNKRA találunk. Arra az ÖNMAGUNKRA aki több, mint az ÉN. Az önmagunk túl nőtt a gyermekin, kinőtte a családi és emberi drámákat és játszmákat és STABILAN, BIZTONSÁGBAN, saját HITRENDSZERÉTŐL vezérelve teremti saját valóságát a világban. Szabad, alkotó, kreatív ember, aki azt teszi, amit szeret, és úgy szeret, hogy azt mindenki látja, érzi. Az az ember, aki ezt az utat bejárja az elmondhatja magáról, hogy ő VALÓDI. Valódi, mert lecsupaszított magáról mindent, ami nem hozzá tartozik, megtalálta saját belső érzéseit és értékeit, meghúzta határait. Aki itt tart az egyéni fejlődésében az képes volt szembenézni a múlt történéseivel és árnyaival, képes volt felül emelkedni a történeteken és meglátni azokban azt, amit azokból érdemes volt meglátni, megtanulni.

A Lélek terv energiákról szól, nem tartalmaz történeteket. Ahhoz, hogy megismerd a tervedet, el kell engedned a történeteidet. Elindulunk együtt az energiák összefüggéseinek világába, megmutatjuk neked, hogy mi zajlik a látható világ mögött, a láthatatlan világban, az energiák birodalmában.

Mentorrá válni, valahonnan-valahová elérni, a célunkhoz egyre közelebb kerülni. Útközben visszanézni, ha kell visszafordulni, és segíteni, támogatni. Tanulni, fejlődni, tapasztalni, menet közben elbukni, felállni, tovább lépni. Pontos célként a Lélekkel való találkozás lehetőségét kijelölni, azért mindent megtenni. Ha szükséges meghajolni, elengedni, befogadni. A találkozásért, a kapcsolódás lehetőségéért, mindent megtenni.

BES MENTORNAK lenni azt jelenti, hogy újra a nagy egész parányi részeként önmagunkat felismerni. A végtelen időkre emlékezni. Tapasztalni, bölcsé válni. A Lélekkel együtt élni, magadban, a szívedben érezni, érzőként élni.

A Lélek az a valami, aminek egyértelműen érezhető a hiánya, vagy jelenléte. Vele, általa mássá lesz az ember. Amikor jelen van, kitágul minden, amikor nem érzed jelenlétét, szinte elveszel a semmiben.  Feloldódsz, eltűnsz, valami megszűnik benned. Érzetek, érzések, megértések, felismerések, tapasztalások, találkozások születnek jelenlétében. Szeretet, szerelem, kiteljesedések. Kreativitás, erő, felszabaduló energia. Alázat, szolgálat, kegyelem.

A Mindenség szívdobbanása benned. A szívedben. Amikor érzed, hogy áramlik, lüktet, az élet. A Lélek az a valami, amiért érdemes élni, amiért érdemes akár mindent odaadni, tanulni, fejlődni, tapasztalni. Ha kell meghajolni, elengedni, megbocsátani. 

A Lélek, az életet adó levegő az embernek, a földi létben. 

Ha szeretnél emlékezni erre a minőségre, szeretnél így élni, és aztán másoknak is megmutatni, segíteni, várunk szeretettel a képzésben. A témaköröket úgy építettük fel, hogy lépésről-lépésre egyre közelebb vezessenek önmagad megértéséhez, és ezen keresztül a lényeghez.

A Blue Energy System 10 különálló rendszer komplex összefüggésrendszere. A képzésben megismerheted, és elsajátíthatod ezeket az önálló rendszereket, és megismerheted azt a komplex látásmódot, aminek segítségével önmagadat egy teljesen új nézőpontból láthatod meg.

A rendszerek elvezetnek, elkísérnek ahhoz az ajtóhoz, amin csak te léphetsz be… A Lélekhez. A sajátodhoz, vagy ahhoz, akinek éppen segítesz. Megmutathatod az utat a többieknek, elmondhatod a lépéseket, hogy mit kell tegyenek ők ahhoz, hogy odaérjenek, ahova elindultak egyszer.

Bárki, bármit megtanulhat, megszerezhet, ha kitartóan dolgozik érte, de csak kevés ember kiváltsága, hogy kapcsolata lehet Lelkével.

Modulok 1. félév:

1., Családi Rend. modul * 24 lecke

2. Bach virágterápia alapok* 23 lecke

3., Esszenciális pszichológia * 12 lecke

4., Gyakorlati önismeret * 8 lecke

5., Együttműködő kommunikáció * 8 lecke

6., Lélek Csillag * 3 lecke

7., Hős utazása * 3 lecke

Modulok 2. félév: 

1., B.E.S modul * 20 lecke

2., Kreatív önismeret modul * 16 lecke

3., Egzisztenciális modul * 3 lecke

4., Gyógyító kommunikáció * 2 lecke

5., Számmisztika modul * 24 lecke

6., Belső út, aspektusaink gyógyítása * 2 lecke

A képzés díja 354.000 +25 .000 Ft, amit havi részletekben is lehet fizetni: 29.500 Ft/hó.

Képzési idő: 12 hónap on-line. A leckéket e mailben küldjük, Pdf formátumban. A képzés teljes ideje alatt elérhetőek vagyunk on-line vagy személyesen, a konzultációk ingyenesek.

A képzést végzett hallgatók egészséges embereknek – a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: Váradi Andrea, 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

0