Családgyógyítás, Transzgenerációs családi mátrix elemzés, és oldás.

Transzgenerációs=generációkon át ható.

A transzgenerációs pszichológia egy viszonylag ismeretlen fogalom: a Lélek jelenlegi rezdüléseit a generációk közötti hatásokból kiindulva magyarázza. Ez az ún. „örökség”: hiedelmek, mítoszok, tévhitek, titkok, hazugságok, értékek, kincsek mennek át generációról generációra tudatosan vagy tudattalanul. Másoljuk, ismételjük, modellként követjük őket. Ez a. „családi tudattalan”.

A transzgenerációs hatás olyan viselkedésminták, gondolkodási formák összessége, amelyet jórészt a szüleinktől kapunk. Ők pedig azt adják tovább, amit kisgyermekként a saját szüleiktől tanultak el, és ez így megy generációról generációra.

Ez az információátadás akkor is megtörténik, amikor nem is tudunk róla.

Öröklött terheinkkel akkor tudunk valamit kezdeni, ha úgy tekintünk rá, mint családi örökségünkre, és ráébredünk, hogy feladatunk, dolgunk van vele.

Mit tehetünk, ha felismertük családi örökségünket? Ha észrevesszük, hogy elődeink sorsát ismételjük?

Meg kell ismerni saját viselkedésünk, gondolataink, érzéseink mögött megbújó családi összefüggéseket, fel kell oldani a blokkokat, azokat a feszültségeket, melyek jelenleg gátolják életünket. Az oldás kimondása feloldja az akár generációk óta meglévő energetikai csomót, így a rendszeren belül az energia újra szabadon áramolhat.

Magunkban hordozzuk az előző generációk erőforrásait, hitét, és értékeit. Ha felismerjük, és megéljük ezeket a minőségeket, erőt és tartást nyerhetünk belőle. Ahhoz, hogy hozzáférhessünk és élhessük ezeket a minőségeket, REND-et kell tenni a családi mezőben. Kiegyenlítések szükségesek.

TE vagy az a családodban, aki képes megtenni, hogy változásával, tudatosságával gyógyítja a többieket.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd megismerni, megérteni, és magadban gyógyítani a családi összefüggéseket, mintákat, várunk szeretettel!

Egyéni konzultáció keretében, személyesen tudunk segíteni.

A konzultáció díja: 20.000 Ft, 1 1/2 órás a konzultáció.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: Váradi Andrea, 20-410-0507, infovaradiandi@gmail.com

Dömötör Aletta, 06-70-524-1860, aletta.domotor@gmail.com

%d bloggers like this: