Méltóságod visszaszerzése.

A megszégyenítés, megalázás, a kívülről erősnek tűnő, de belül gyengék fegyvere. Ott, abban a pillanatban a legyőzőttséget élik meg, és a tehetetlenség a legsötétebb erőket hívja benne életre. Akivel megteszi, megszégyenülten távozik, és szégyen érzetét akár egész életében cipeli. Pedig nem hozzá tartozik…Itt az ideje, hogy meglásd igazságodat! Add vissza a szégyent annak, aki rád ragasztotta, és te légy végre szabad!

Az ember valódi jellemét, viselkedése mutatja meg. Aki a másikat bántja, az méltatlanul bánik vele, és ilyenkor szégyenletes a viselkedése. Ez a szégyen őt illeti meg, azt aki a bántalmazást elkövette. Téged nem tudott megfoszatni, nem tudott semmit elvenni tőled! Te pontosan ugyanaz az ember vagy ma is, aki voltál előtte. Ő az, aki a terheket magára vette, és a Sors haragját felébresztette. Te vagy az, aki emlékeztetted a Jóságra, és arra az üzenetre, hogy ha segíteni nem tudsz, legalább ne árts azzal, amit teszel! S mert nem tudott jót tenni, úgy érzed ártott neked. De tulajdonképpen magának tett ezzel rosszat, mert az életre keltett sötét erőkkel neki kell együtt élnie.

Tudhatod, hogy ez az egyik legnehezebb teher az életben. Állj újra egyenesen, méltóságteljesen, alázattal szívedben, és továbbra is csak tedd a dolgod, emlékeztesd azokat akikkel találkozol a Jóságra, a Szeretetre. S ha lesz még hasonló helyzet, tudd, hogy te semmit nem veszíthetsz, amíg a Fényt választod és nem a sötét erőket.

Mindig, minden helyzetben van választási lehetőséged, és mindig te döntesz!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea www.talentumok.com

%d