A te utad…

Történetekben fogalmazod meg magadnak, és mindenki másnak, hogy mi az, ami miatt fáj az életed. Amikor csak teheted, elmeséled. Mondod, mert azt hiszed, hogy ettől egyre könnyebb lesz. Aztán egyszer csak felismered, hogy az ezerszer elmesélt történet, még mindig nem halványult, elevenen él benned. Pontosan emlékszel minden részletre, hogy ki-mit csinált, hogyan bántott téged a helyzet. Megfogalmazod, hogyan kellett volna ahhoz történnie, hogy te ne sérülj benne. Látod a felelős embert, és már arra is képes vagy, hogy a saját részedért, felelősséget vállalj…de még mindig nem ereszt…

Kérdezel, és választ vársz tőlem. Olyan választ, ami által kioldódik benned a régóta cipelt történet, a hozzá kapcsolódó érzések, és amitől végre elcsendesednek az ordító monológok a fejedben.

Válasz helyett egyetlen kérdés fogalmazódik meg bennem: Képes vagy-e elengedni az irányítást, az akarást, és rábízni az életedet a Mindenségre?

Én magam úgy gondolom, hogy mindannyiunknak szüksége van Szellemi vezetésre. Szabadon választhatunk, hogy ez egy vallás, egy Szellemi vezető, ember, vagy a spirituális gondolkodásban megjelenő Isten, Szellem. Bármelyiket választhatjuk, a lényeg, hogy legyen.

Szükségünk van vezettetésre…mert emberek vagyunk, emberi gondolatokkal, érzésekkel, tévedésekkel, bonyodalmakkal. Eltévedünk, vagy letérünk az útról, és egyedül nem találunk már vissza. Vannak segítők, akik próbálkoznak, és mutatnak megoldásokat, de idővel meglátjuk, hogy csupán az időnket pazaroltuk, amikor azt gondoltuk, ő megoldja…az ő személye, a tudása, a módszer.

Nem oldhatja meg senki más, csak te! Mert a te problémád, a te életed! Neked kell meglátnod az összefüggéseket, és felismerni, hogy az együttműködéseddel, vagy annak hiányával milyen helyzetet hoztál létre. Találkoznod kell önmagaddal, egy másik minőségben. Azzal az ÉN-nel, akit talán még sosem éltél előtte.

Életednek ezen a pontján ahol most tartasz, szükséged van valakire, aki abban segít, hogy megtaláld a saját Szellemi vezetődet. Az utat, a tanítót, tanítást…Szellemi igazságokat, melyeket megismerve, és megélve megértheted és aztán végleg elengedheted a történeteket, a szereplőket, mindent és mindenkit aki és ami számodra lényegtelen.

Lényegtelen, mert az egyetlen lényeges szempont az életedben az, hogy amikor felteszed magadban a kérdést egy helyzetben, hogy most mit tegyek, hogyan oldjam meg…a következő pillanatban a válasz a te Szellemi vezetődtől megjelenjen…

Mint gyöngyök a sorban, úgy sorakozunk egymás után…és amikor te megkérdezel egy Szellemi úton járó embert, akkor a válasz nem tőle, hanem rajta keresztül érkezik…neki is mondja, üzeni valaki. És ő ezt az üzenetet képes meghallani, és átadni. Segíteni tud neked azzal, hogy egy utat tud felkínálni. Megmutatja a saját útját, azt amit bejárt, ami neki működik.

Nem elég ma már folyton csak kérdezni, és keresni…ideje van dönteni, választani! Választani egyetlen utat, ami Szellemi, és azt végig járni, azon kitartani, abban Önmagadat megtalálni.

Ha szeretnél gyógyulni, és újra teljessé válni, a Szellemi út felé kell elköteleződni. Megtalálni, és felismerni mindazt ami Szellemi, kapcsolatba kerülni, és a kapcsolatot ápolni. Kapcsolódni, áramolni, élni…Szellemi létezőként, Léleklétezőként lenni a pillanatban, a mindennapokban, a helyzetekben, másokkal.

Egyszer mindenkinek fel kell ébredni…és abban a pillanatban felismered, hogy nem is létezik másik út, csak a Szellemi…

Együttérző szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

%d