Az elengedés művészete. 14 napos tanulócsoport a Facebookon.

Szükségszerű felismerni, hogy az elengedés nem jelent mást, mint az aktuális emberhez, helyzethez fűződő érzelmi állapotainkat áthangolni. Azokhoz az emberekhez és helyzetekhez, ahol nem tudunk elengedni, negatív érzelmi állapot kötődik. Amikor felismerjük ezeket az érzelmi állapotokat, és áthangoljuk őket pozitív minőségre magunkban, az elengedés szükségszerűen és spontán megtörténik. Már nem kell neked semmit akarni, tenni, egyszerűen azt fogod érezni: „Jól van ez így!”

Lépésről-lépésre haladunk a legyakrabban „beragadt” érzelmi állapotokat hangoljuk át a csoportban.

Gyere, haladj velünk!

 1. Bizonytalanság elengedése
 2. Önbizalomhiány elengedése
 3. Gyermetegség elengedése
 4. Düh elengedése
 5. Gyávaság elengedése
 6. Irányítás, akarat elengedése
 7. Félelem elengedése
 8. Hazugság elengedése
 9. Bűntudat elengedése
 10. Depresszió elengedése
 11. Kegyetlenség, kihasználás elengedése
 12. Lelkünk üzenetei

Olyan egyszerűen kimondjuk: „El kell engedni!” valamit, vagy valakit. Egy helyzetet, vagy embert. Kimondjuk, és azt reméljük, meg is történik. Varázslatra várunk. Hogy azzal, hogy kimondjuk el kell engedni, valami nagyobb erő a kezünkből kiveszi, és elviszi. Reméljük, hogy megkönnyebbülünk. Ott, akkor azt gondoljuk, hogy végre valami ami nehéz volt véget érhet, és egy új időszakot kezdhetünk.

Az elengedés szükségszerűsége nem csupán egyszer jelenik meg az életünkben. Újra és újra ismételjük, hiszen az élet változik körülöttünk. A legjobb az lenne, ha megtanulnánk elengedésben élni…ami azt jelenti, hogy pont úgy mint amikor kilélegzünk, és a tüdőnkben lévő levegőt kifújjuk, elengedjük… elengedünk aktuálisan mindent, ami már szükségtelen számunkra, mint az elhasznált levegőt.

Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, egy új nézőpontból szükséges az elengedésre nézni.

A tanulócsoportban 14 napon keresztül, az adott nap címéhez tartozó információk, gyakorlatok, leckék várnak.

A leckéket minden nap délután, este tesszük ki a csoportba, és folyamatosan elérhetőek maradnak. A csoport vége után még 1 hónapig tudod a csoportban elolvasni, feldolgozni a leckéket.

Részvételi díj: 22.000 Ft/fő

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.com, aletta.domotor@gmail.com

Szeretettel várunk a csoportban: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: