Aktuális energiák-Visszatérés az Egységszemlélethez.

2021. Július 26.-án egy új energetikai év indul el, és az új év, új üzenetet tartogat számunkra:

Az elmúlt évek alaposan próbára tettek minket. Olyan dolgok történtek, melyek kényszerítő erővel hatottak életünkre, és a komfort zónánkból egyre messzebbre mozdítottak el. Folyamatosan és egyre jobban szűkülő Tér, egyre kisebb esély arra, hogy kint keressük a válaszokat. Bezártak minket, és ez a bezárás szükséges volt, mert teljesen kibillentünk, felborult bennünk, és körülöttünk minden. Elveszítettük a kereteket, szabályokat, melyek működtetik az életünket, és minket. Elveszett a Szellemi üzenet, már csak az Egó egyre szaporodó kívánságai, és parancsai maradtak, a muszáj és a kell…

Valahogy elvesztünk, és elvesztettünk mindent…odabent. Most, amikor már bármi elérhető volt, most amikor már szinte bármit lehetett…

Elvesztettük azt az üzenetet, amivel annak idején megérkeztünk a Földre. Elveszett a Jóság, a Benső Békénk, és a Szeretet. Elvesztettük ezeket a minőségeket, és ezekkel együtt tűntek el olyan fogalmak, mint megbánás, beismerés, elfogadás, megbocsátás, tisztelet.

Most lehetőséget kapunk ismét, hogy változtassunk ezen. Az energetikai Tér segítséget nyújt ahhoz, hogy visszatérjünk oda, ahonnan elindultunk egyszer. A saját belső Egységünkhöz, a szívhez a Lélekhez.

Ha most felmerülne benned a kérdés, hogyan tedd, segítek…

Te magad vagy a JÓSÁG, a szív, szeretet. Állj a középpontodba, hunyd be szemedet, és érezz!

Tudom, hogy nehéz lesz, mert nem tudsz már hinni a csodákban, és talán az utolsó, és egyetlen reményt is elengedted…tudom, hogy hányszor adtad fel önmagad, hogy a másik embernek jó legyen. Tudom, hogy szolgálsz, és kiszolgálsz, segítesz, támogatsz. Tudom, hogy milyen fáradt vagy…és mégis azt mondom, mostantól minden más lehet!

Ha most megteszed azt amit kell, megváltozik minden, és a gonosz varázslatnak vége lehet.

Állj meg egyenesen, és tudd, hogy lábaid a HIT szilárd talaján állnak, és megtartanak téged. Miben hiszel? Mi a hitrendszered? Vizsgáld felül ezeket a kérdéseket, és keress olyan szilárd hitrendszert, ami a legnagyobb kétségek, és a legnagyobb sötétség közepette is szilárd támaszod lehet.

Ami támogatni tud minden pillanatban, az az Odatartozás, és az Elköteleződés minősége.

Az odatartozás akkor valósulhat meg, ha nem teszel különbséget. Amikor nem azt mondod, hogy te és én, hanem úgy gondolsz a többiekre, mint Együttre. Az elköteleződés érzése akkor születik meg, amikor úgy tekintesz magadra és a többi emberre, mint Isten tökéletes teremtményeire. A teremtés hibátlan, és tökéletes. Ami nem működik vagy rossz, azt mi rontjuk el. Mi hívjuk életre a selejtet, a hibát, a gonoszt, mi ruházzuk fel őket erővel. Ezek a negatív minőségek az ember teremtései, azok teremtik őket, akik a Jóságban hinni már képtelenek, kiábrándultak, meggyötörtek. Szenvedtek, és valamiért önmagukban bosszút esküdtek. Gyűlölet ébredt szívükben, ami kioltotta a Fényt, a Szeretetet. Döntések sorozata az élet, és ők így döntöttek.

TE most dönthetsz másként, és visszatérhetsz Önmagad Egységébe.

Mindig elköteleződünk valami mellett, még akkor is, amikor azt hisszük, hogy nem tettük meg. Szolgáljuk azt a valamit, felajánljuk oda önmagunkat, életünket. Általában az igazságérzetünk vezet. Igazságot akarunk a világban, és szolgáljuk azokat, akik igazságot, egyenlőséget ígérnek. Sajnos tévút számunkra ez.

A Mindenség igazságát szolgálva érhetsz csak oda, ahova ahová elindultál egyszer. A benned lévő halhatatlan Lélek tapasztalni született. Számára nem számít, hogy az ami történik, az igazságos-e szerinted, mert tudja, hogy minden találkozás, és tapasztalás alapja a Karma törvénye. Nem ítéli meg a helyzetet, a kiegyenlítődés lehetőségét látja benne. Ha képes vagy elköteleződni a saját Lélek feladatod mellett, egyszer célba érhetsz, és megértheted mi a dolgod ebben az életben. A Lélek útján járni érdemes, mert ezen az úton csak egyre több, és jobb lehetsz. Tapasztalások, megértések, kapcsolódások, Jóság, Szeretet.

Amikor jó helyen vagy magadban, Belső Békét érezhetsz. Ilyenkor tudod, és tapasztalod, hogy rajtad keresztül történik minden. Nem veszel aktívan részt, mégis tudod, hogy a része vagy, hogy te is teremtetted. Nem kell mást tenned, csak engedni, hagyni, hogy megtörténjen. Engedni menni aminek lejárt az ideje, és befogadni azt, ami érkezni szeretne.

Dönts most, és változtass meg mindent! Válaszd azt az önmagadat, akit a Lelke vezet! Válaszd újra a Jóságot, és Szeretetet, mint fő irányvonalat az életedbe. Nem számít, hogy mások mit tesznek, nem számít, hogy milyen a világ körülötted! Megváltozik minden, hidd el!

TE vagy az, és mindannyian azok vagyunk, akik megváltoztatni mindent születtünk ide. Nem kell semmi mást tenni, csak a vállalt feladatot teljesíteni.

A most következő évben a fő üzenet röviden:

Engedd, hogy az élet rajtad keresztül áramoljon, és te csak áramolj vele!

Tegyél meg mindent azért, hogy meg tudd tenni, hogy tudj haladni, tovább tudj lépni.

Jósággal és Szeretettel a szívedben tehetsz bármit!

Nincsenek korlátok, nincsenek szabályok, amikor Jóság van és Szeretet…

A Mindenség tudja merre tartunk…feküdj fel a hullámokra, és engedd, hogy történjen.

Együtt vagyunk a Térben, és kapcsolódhatunk a végtelen szeretetben:

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: