Átadom a helyet neked…

Átadom a helyemet…mondják egymásnak az emberek, és nem is tudják mit jelent…

Nem csupán fizikai szintű változtatást jelent, hogy helyetted a másik ember mehet el egy bizonyos programra, dolgozni, nyaralni stb…

A hely, a helyünk az életben egy nagyon fontos dolog. Csak a miénk, nem adható oda senkinek, nem cserélhető fel. A helyünket, azt, hogy hova születünk meg, milyen lesz életünk, milyen sors események következnek az életünkben, nem mi döntjük el. Valaki odafent, vagy talán maga az élet, a Sors rendezi össze úgy az eseményeket, és az embereket akikkel találkoznunk kell, hogy éppen olyan legyen, amilyennek nekünk kell megtapasztalni éppen.

Tapasztalásaink és találkozásaink alakítják, formálják jellemünket, és egész életünket. Amikor a te helyedre behívsz valaki mást, akkor felkínálod neki, hogy addig amíg a helyeden van, ő élje a te életedet. Olyan helyzeteket élhet meg, ami enélkül a csere nélkül nem is lenne. És ez nem csupán pozitív lehet. Biztos hallottál már te is olyanról, amikor valaki a másikkal helyet cserélve, balesetet szenvedett el, vagy konkrétan belehalt egy helyzetbe…ilyenkor mindig komoly kérdés, hogy valójában kinek kellett volna, ott lenni.

Nincs olyan, hogy valami kizárólag fizikai szinten történik meg. Energiák vannak, és ezek áthatják, uralják, irányítják életünket.

Amikor elcserélem veled egy programra a helyemet, akkor nem csak én megyek oda helyetted, hanem mindaddig amíg a te helyeden állok, érezni fogok mindent ami a te életedhez tartozik, teljes egészében érezhetlek téged. Érzések, gondolatok, energiák, melyek számodra eddig ismeretlenek, idegenek voltak. Azonosulsz vele, mert azt hiszed, hogy a tiéd, pedig nem. Nem hozzád tartozik, mindössze addig marad, amíg vissza nem kerülsz a saját helyedre. Lehet, hogy csak percek, órák. De az is lehet, hogy hetek, hónapok, évek, évtizedek. Sokféle helyzet van, ahol két ember élete a helycsere következtében felcserélődhet. Észre sem veszik, hogy mi történt valójában, csak nem értik, hogy bizonyos helyzetek miért történnek. Össze kuszálódott sorsok, életek, melyek sokszor puszta előzékenységből, vagy jó szándékból születnek. Kedves szeretnél lenni, és felkínálod a lehetőséget…mert nem tudod, hogy ezzel mit indítasz el…ha tudnád, sosem tennéd meg.

Nincs szükségünk egymás helyére, olcsó, ingyenes, soron kívüli lehetőségre úgy, hogy azt sem tudjuk mekkora árat kell fizetnünk érte…

Olyan van, hogy ingyen, ajándékba kapsz valamit, de olyan sosem volt, és lesz, hogy az energiát ne kellene kiegyenlíteni valakinek.

Biztos, hogy te akarsz az lenni, aki valamiért megfizet a másik ember helyett? Megéri ez neked? Felkínálni az életedet azért, hogy a helyén állhass, előnyöket élvezz?

Én azt mondom neked, maradj az aki vagy, és vigyázz a helyedre! Ne add oda senkinek, és te se állj a más helyére! A hely, a te helyed téged illet. Lehet, hogy nem vagy teljesen megelégedve vele, de a Sors, az élet ezt a helyet szánta neked, és bár adhatta volna bárki másnak is, neked tartotta fent…

Foglald el büszkén az életedben a saját helyedet, és tudd bármi is történik veled: Minden rendben van! Valamiért pont így, és pont ennek kell történnie, hogy téged szolgáljon az energia.

Lásd és érezd az energiát, értsd a törvényszerűségeket, mert elégedett, és boldog életed csak így lehet!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

%d bloggers like this: