Gyász és veszteségfeldolgozás.

Életünk folyamán számtalan veszteség ér minket, ami különböző formákban jelenik meg. Veszteségünk lehet belső vagy külső. Belső veszteség amikor önmagunk egy részét, Aspektusát vesztíjük el egy trauma miatt. Külső veszteség amikor elveszítünk valakit, vagy valamit. A veszteség elszenvedése miatt megjelenik bennünk a fájdalom, szomorúság, üresség, depresszió érzése. Elveszítjük a kapcsolatot önmagunk tudatos részével, és teret nyernek bennünk a tudattalanunkban őrzött minták. Elveszítjük az irányítást a gondolataink felett, és egyre mélyebbre zuhanunk, életünk legsötétebb pillanatai következhetnek.

Témák, amiben segíteni tudunk:

  • traumák előtti önmagad megkeresése
  • haldoklás, halál, gyász
  • felnőtt gyerekekkel, vagy szülőkkel való kapcsolat megromlása, elvesztése
  • egzisztenciális krízisek: betegség, munkahely, pozíció, vagyon elvesztése

A veszteség megélése után fellépő gyász érzése természetes, de tudatos munkával gyógyítható, és elkerülhető lenne. A váratlanság miatt szenvedünk el olyan veszteséget, amit gyász érzése követ…ha készülünk, felkészülünk, bármit képesek vagyunk úgy elviselni, hogy nem kell utána gyászolnunk, szenvednünk.

Tudatossággal, megengedésben élni az életet, válaszolni az élet által feltett kérdésekre, készülni a változásra, idejében elengedni, alázattal elfogadni azt, amit és ahogyan ad az élet… ez a kulcs ahhoz, hogy a veszteség helyett, vezetettséget élhess meg. Meg lehet találni az értelmet mindenben…ha keresed.

Az élet sokféle. Hol az egyik oldalát mutatja, hol a másikat. Vezet, és tanít minket. Utat mutat, lehetőségeket. Embereket vezet hozzánk, lehetőséget adva a felismerésre, megismerésre, megértésre. Vár türelmesen, és figyel. Figyeli, hogy a leckét megtanultad-e, megértetted-e. S ha igen, szabadon enged. Ha nem, újra feladatokat ad, szorgalmi leckékkel nehezítve. Ilyenkor már nem elég az, ami korábban még elég lett volna, több kell. Mélyebbre kell ásni magunkban a megértéshez, a felismerésekhez. Több türelem kell magunkhoz, a helyzethez, és a másikhoz. Az élet figyel minket, és mérlegel. Eldönti, hogy mit tegyen velünk ahhoz, hogy a célhoz elvezethessen, hogy megértsük végre küldetésünket, itt létünk okát, és lényegét.

Történeteink, és találkozásaink lényege a kiegyenlítődések. Ezéleti, és korábbi életeinkből hozott tartozások, követelések. Adnak, és elvesznek. Megtörsz, megtörnek. Megfosztanak, kisemmiznek. Adsz, és elveszel. Megtöröd, megfosztod, kisemmized. Mindannyian ezt tesszük, mert ugyanazt a leckét tanuljuk.

Az élet vezet minket, mutatja, hogy mi a lényeg…

S, hogy szenvedésünk az életben meddig tart, az csak tőlünk függ. Amikor megértjük, és elfogadjuk, hogy az élet egyetlen, és legfőbb üzenete a Szeretet lehetősége, és megélése, akkor de csakis akkor megszűnnek a kiegyenlítődések, és a helyére kerülhet minden.

Lehet, hogy meg kell törni, de helyette meg lehetett volna hajolni…

Lehet, hogy el kell veszíteni, de oda lehetett volna adni…

Lehet, hogy ki kell rekesztődni, de ki lehetett volna lépni… 

Lehet, hogy meg kell tanulni, de lehetett volna tudni, ha a szíved vezetett volna, ha hagytad volna, hogy a Lelked vezessen…

A szeretet a legtöbb, az egyetlen ami értelmet ad, ami felemel bármilyen nehéz helyzetben. Ennek felismeréséért, és megélésének lehetőségéért vagy itt, és vállalod a kötelező, és szabadon választott köröket, a leckéket, és a szorgalmi feladatokat, mert reméled, hogy egyszer te is érezheted…

Tudod, hogy veled is megtörténik… amikor hagyod, engeded, hogy megtörténjen.

Támogatást nyújtunk neked abban, hogy hazatalálj Önmagadhoz, a Lelkedhez, hogy újra Szeretetet érezhess a szívedben!

Kezdjük el az első lépéssel, kérj időpontot tőlünk személyes vagy on-line beszélgetésre.

  • Tanácsadás díja 20.000 Ft, amit előre kell fizetni, 1- 1,5 órás a beszélgetés.

Várunk szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta 

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

-06-20-410-05-07infovaradiandi@gmail.com

– 06-70-524-18-60aletta.domotor@gmail.com

Ha úgy érzed, hogy változást szeretnél az életedben, keress minket, és egyeztessünk időpontot.

%d