Te csak tedd a jót, és szeress!

Vannak pillanatok amikor olyan nagyon nehéz jó embernek maradni…

Egyszerűbb lenne a másikhoz igazodni, úgy viselkedni, lemondani, elfelejteni, nem törődni, elvenni, megsemmisíteni…

Van pillanat amíg ezeket gondolkodás nélkül meg lehet tenni.

S van az a pillanat, amikortól ezeket már képtelen vagy megtenni. Bármennyire nehéz is, bármennyire fáj és reménytelen is a helyzet, többé már nem tudsz nem jó ember lenni…

Ezek a legnehezebb pillanatok az életünkben. Amikor rájövünk, hogy bár megtehetnénk mi is, ráébredünk, hogy képtelenek vagyunk megtenni. Ilyenkor a legnehezebb magunkban megfordítani. Küzdünk magunkkal, szenvedünk, mert nem tudunk kegyelmet adni.

És amíg nem tudunk kegyelmet adni, nem tudunk tovább lépni. Amíg nem tudunk tovább lépni, addig ott kell szenvedni. Szenvedünk, sírunk, fájunk, egyre kisebbre kuporodunk.

Aztán egyszer csak vége lesz ennek. Elmúlik. Nem tudjuk pontosan, hogy melyik múlik el előbb, a kuporgás vagy a fájdalom, de elmúlik.

Előbújunk magunkból, kiegyenesedünk és örülünk neki, hogy bár a világ sokféle és sokszínű, a helyzet mindig változik, egyetlen biztos pont van az életünkben, hogy MI magunk, ott mélyen legbelül igenis JÓ EMBEREK vagyunk és maradtunk!

Amikor ilyen pillanatok vannak, sokszor eszembe jut Teréz Anya üzenete: Te csak tedd a jót és szeress!!!

Nekem nagyon sokat segít ez a mondat abban, hogy újra és újra visszatérjek és, hogy ne adjam fel a JÓSÁGBA vetett hitemet.

Amikor képes vagyok újra felegyenesedni és már tisztán látni, akkor végtelenül hálás vagyok azokért a tanításokért, emberekért, amiknek, akiknek köszönhetem, hogy a legnehezebb időkben is képes vagyok megtartani a Jóságomat és a Szeretetemet.

Újra itt vagyok és még nagyobb alázattal a szívemben azt állítom, hogy a SZERETET OTT ÁLL MINDENEK FELETT!!!

Lehet ezt vitatni, megkérdőjelezni és elvetni, de attól ez még így működik! A Jó mindig győzni fog és a gonosz mindig elbukik…egyszerűen ez a REND!

Őrizd meg a JÓSÁGOT magadban, és bármi történjék is, TE csak tedd a jót és szeress!!!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

%d bloggers like this: