Megengedésben az élet más…

Olyan jó lenne, ha a szavaim eljutnának hozzád, és megértenéd, hogy most, ebben az időszakban semmit nem tudsz fejből, az elmédből megoldani. Nincs szükség az elme bölcsességére, mert csak elterelne téged. Egészen addig csűrné-csavarná a dolgokat, amíg el nem hinnéd neki, hogy a változás nélküled is megtörténhet, és tulajdonképpen számodra nem is lényeges. Elhitetné veled, hogy elég ha a többiek változnak körülötted, mert annak egyenes következménye, hogy a világ is változik, amiben élhetsz, és számodra úgyis ez a lényeg, hogy a világ amiben élned kell viselhetőbb legyen.

Jó lenne tudni, érezni, hogy amit mondok, amit üzennek velem-neked, azok a betűkből megszülető, fülünkkel halhatatlan hangok, a szívedig érnek el… A szívedhez, a Lelkedhez beszélek. Elmondom neked, hogy egy nehéz időszaknak most vége van, és csupán napok kellenek, hogy az új elkezdődhessen. Valami rendkívüli van születőben. Nem tudjuk, hogy pontosan mikor történik meg, nem tudjuk, hogy pont milyen is lesz, de azt tudjuk, hogy szükséges.

Mindenki mást érzékel. Az eddig magadba fektetett munka, a tudatosságod, nyitottságod, és hitrendszered dönti el, hogy mi az amit érezhetsz. Te engeded meg magadnak, hogy része legyél a folyamatnak. Megengedés nélkül nem történik semmi olyan, amire azt mondhatnád, hogy lényeges változás. Megengedés nélkül marad a szürke realitás. A kiszámítható valóság, az egyre szűkülő kockában mozgás. Bezártság, egyhelyben állás. Változatlanság.

A Megengedésben megindul az élet, az áramlás. Mozgás, fejlődés, változás.

Még az is lehet, hogy a megengedés feltétele, az irányítás elengedése, elfogadása a spontaneitásnak. Rugalmasság, nyitottság, próbálkozás. Kudarcoktól mentes elesések utáni felállás. Kezdeményezés, ismerkedés, kapcsolódás. Kinyílás, virágzás. Magból-virág. Virágból-gyümölcs. Érés, érettség, szüretelés, betakarítás.

Halkan szólítalak, hogy ne riadj meg…ÉBREDJ! A TE időd elérkezett!

Magonc Lelkedet ébreszd fel a szendergésből, öntözd, tápláld Fénnyel, és meglátod, gyönyörű virág lesz belőle. Kivirágozhat benned a Lélek, mert most eljött az ideje.

A változás, a lehetőség itt van, egyszerűen csak engedd meg, hogy megtörténjen.

A megengedés a Lélek minősége, az irányítás a személyiségébe szorult ember egyetlen megoldása jelenleg…

Engedd el, a fejedet, a szívedért cserébe…Nem fogod megbánni, ígérem!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: