Jól van ez így…

Pillanataink vannak csupán, amikor megérezhetjük, hogy milyen a Lélekkel kézenfogva élni, az ő hívó szavára hallgatni, lépni, cselekedni. Pillanatok, mégis jelentőségteljesek. Színesek, könnyedek, mint szappanbuborékok a szélben. Nem tudni, hogy meddig tart, mi lesz belőle, mégis mindennél értékesebb, mert kitép a szürkeségből, és egy színes világba emel be.

Intuitívan élni. Jó lenne tudni. Jó lenne ebben hinni, bízni, hogy így is lehet létezni. A jó időben, jó helyen lenni, és ettől boldogá válni. Be vagy kiteljesedést érezni, Jóságot, Szeretetet remélni, nem várni, kérni, hanem adni, megosztani. Bőséget, biztonságot teremteni. Ebben megnyugodni, ide megérkezni, hogy tudod, jól van ez így. Jól van minden úgy, ahogy van. Mert így kell lennie ebben a pillanatban.

Mit kell ezért tenni? Mindent odaadni, és semmit nem várni. Nem kérdezni, belül válaszra találni. Nem sóvárogni, szívből teremteni. Nem vágyakozni, de mindig tovább lépni. Befelé, fölfelé menni, Istenhez egyre közelebb kerülni, érezni, tudni, hogy jól van ez így.

Magaddal jó viszonyba kerülni, önmagad kétségeit, félelmeit, bármi áron meghaladni. Az árnyékoddal megismerkedni, az eldugott zúgban menedékre találni. Az árnyakat szövetségesnek látni, tőlük segítséget kérni. Hinni tudni, hogy jól van ez így!

Csendben maradni, és a tiszta belső Teredben a valódi igazságot felismerni, elfogadni, ezt a létezésed alapjának tekinteni. Mélyre menni, merülni, merülni, merülni, és amikor úgy érzed, hogy minden erőd, és levegőd elfogyott, tudni, hogy jól van ez így!

A Lét körforgásában Önmagadra találni, a saját utadat bejárni, a múltadat elengedni, a jelenben teremteni, ezt kell tenni, és tudni, hinni, hogy jól van ez így!

A körülöttünk lévő világ állandóan változik, és ez a változás abban segít minket, hogy emlékeztessen: mozdulni, kimozdulni, lépni, tenni, cselekedni kell! Nélküled nem történik meg a változás benned, csak körülötted, és az állandóan változó világban csak akkor találhatsz helyet, ha magaddal kapcsolatban maradsz, és meghallod azt, amit a Mindenség üzenni akar.

Van aki fejlődik, és vannak akik azt hiszik, hogy fejlődnek, majd eltűnnek, elsüllyednek. Az élet vezet minket, és a Sors számonkéri az ígéreteinket, és a fejlődésünket. Jutalmaz, vagy megbüntet, te ezt érezheted, de a lényeg, hogy a fejlődést senki ne kerülhesse el. Tudd, hidd el nekem, jól van ez így!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

%d bloggers like this: