Visszatérés a középponthoz…

A kérdés amit a középpont felvet: Hogy tudod kiterjeszteni örömödet és szeretetedet?

A középpontban valami elmúlik és ugyanakkor valami megszületik éppen. Ez az az energia ami lezár egy folyamatot, hogy aztán elindulhasson egy új kör. Most az a feladatunk, hogy megtanuljuk elengedni a rólunk leválni szándékozó energiákat, és ezután letisztulva várjuk az új tapasztalások beáramlását. Most nincs cselekvési kényszer, nincs nyomás, egyszerűen csak nyitottá kell válni, hogy elengedhessük mindazt ami menni akar.

A középpont lehetőség. A semminek tűnő minden. Ez az a pont, amikor éppen nem belégzel és nem is kilégzel. A szünet. A pillanat, ami jelentőségteljes. Mert innen indul a következő lélegzet. Enélkül nincs lélegzet, nincs ritmus, nincs élet. A középpont az élet teljessége, ami magába foglal mindent. A középpont TE vagy. A középpontodban lehetsz. Lehetsz teljes, egész, a minden közepe. Az energia befogadója és kiterjesztője. Az áramoltatás igazi Mestere.

A középpont maga az élet. A te középpontod, a te életed. Te lélegzel, te élteted, te diktálod a ritmust benne, te töltöd fel energiával, hiszen a tied.

Amikor van kapcsolatod a középpontoddal, rendben vagy, jól megy minden. Amikor veszteséget, traumát szenvedünk el, kibillenünk innen, valamelyik szélsőségünkbe. És itt, a széleken egyedül vagyunk, nincs kapcsolatunk a Mindenséggel. Szenvedünk, fájunk. Elveszünk, és önmagunktól egyre távolabb kerülünk. Hiszen mi magunk ott vagyunk, ahol a középpontunk. Szenvedésünktől távol eső világban történnek a dolgok a maguk rendje szerint, de mi észre sem vesszük. Döntéseket hozunk, próbálkozunk, azt bizonygatjuk ezzel, hogy a sorsnak nincs hatalma felettünk. Azt akarjuk hallani, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva a sorsnak, van szabad döntésünk. Aztán egyszer csak elfáradunk…

…és már csak annyit tudunk, hogy kiutat keresünk a fájdalomból.

Te mit gondolsz egy életen belül hány új életet kezdhetünk?

Amennyit csak akarunk! Ez a mi döntésünk, saját választásunk!

Ha szeretnél továbblépni, és a középpontoddal újra kapcsolatba kerülni, az önfegyelem tud segíteni. Segít neked abban, hogy ne legyél a hangulataid rabja, és emiatt ne billenj ki újra, és újra. Ezen kívül ami még fontos lehet, hogy ne beszélgess senkivel olyan dolgokról, ami túlélésed buborékját megrepesztheti… itt vagy, túlélted, és a középpontodba tartasz éppen, hogy újra valódi önmagad lehess. Vigyázz magadra az oda vezető úton, ne hagyd, hogy eltereljenek, kibillentsenek. Ami segíthet, az az öröm, és a szeretet. Azok az emberek, és helyzetek, akik ezeket a minőségeket szeretnék megosztani veled.

Állj most meg egy pillanatra és emlékezz a középpont üzenetére! Lélegezz, mert ha tudatosan lélegzel, könnyebb lesz emlékezned. Lélegezz és kerülj egyre közelebb! Életedhez, magadhoz, középpontodhoz, a Forráshoz.

Minden benned kezdődik és benned ér véget. Ez a középpont üzenete. Itt és most, egy életen belül, tiszta lappal kezdj új életet!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

%d