Időközönként érdemes tudatosan megvizsgálni, hogy milyen a kapcsolatunk Önmagunkkal, és önmagunk legértékesebb részével, a Lélekkel.

A világ, amiben élünk túl sok…hangos, és eszeveszetten rohan…a semmibe, és mi észre sem vesszük, de rohanunk vele. Eltelnek a napok, hetek, hónapok, évek, és nem érzünk mást, csak fáradtságot, kimerültséget. Feszültség, fájdalom, hiány tölti be a tudatot, hűlt helye a Jóságnak, Hitnek, Szeretetnek…

Amikor lassítunk, esetleg pillanatokra megállunk, még emlékezni tudunk arra, amikor ott volt…amikor még jó volt. Azokra a pillanatokra, amikor a kapcsolatunk a Lelkünkkel még meg volt…

Emlékezni és kapcsolódni hívunk téged, egy védett Térbe, menedékbe…ahol felidézheted, és újra megtapasztalhatod Ki vagy TE, amikor kapcsolatod van a Lelkeddel…

A Lélek bennem… keresem… szólítom, hívom. Itt van, érzem. Érzem, mert amikor itt van, teljesen más lesz minden. Sok, színes, telített, finom, végtelen… Talán ilyen lehet, amikor együtt voltunk odafent. Mintha ilyen lenne. Érzem.

A Lélek bennem… bennem?  Nem csak velem? Egészen bennem, idebent? Betölt, szinte feszít, alig fér el, talán kevés neki bennem a hely. Figyelem, és tágítom a bennem meglévő teret, amit neki hoztam létre. Betölti, kitölti, talán még ezt is kevesli? Mit akar? Mit keres? Mit tegyek?

Elengedek mindent, ami eddig betöltött engem: helyzetek, emberek, történetek. Egy életi szerepek. Tágul a tér, érzem ahogy üresedem… s közben bennem a Lélek egyre nagyobb teret nyer ezzel.

Lélek… egy szó, egy fogalom, amit igazán talán senki sem ismer. Érzetek… kapcsolatok, több, jobb, teljesebb. Fogalmak, melyek megszületnek, amikor találkozom vele, amikor teret adok végre.

Érzések, színek, és fények. Felismerhetetlenek. Olyan újak, talán még meg sem születtek. Jóság, Szeretet, Béke… elfelejtett fogalmak, a mögöttük lévő terek üresen konganak. Üres tér, egyre nagyobb… egyre tágabb. Egyre messzebb, és ugyanakkor egyre közelebb.

Távolodva-közeledni valahova, valamihez, valakihez. Önmagamhoz, a saját kiüresedett teremhez, amit most betölthetek a Lélekkel. Ide, ebbe a Térbe más nem léphet be. Ez a tér, a Lélek tere… ez a tér, az én terem. Megállok most a küszöbön, körülnézek… majd belépek…

A Lélek bennem mindössze egyetlen képlet: 

SZERETET=VÉGTELEN!”

Helyszín: Szentbékkálla, Valéria vendégház

Időpont: 2024. Február 21.-25. szerda 16.00-vasárnap 10.00-ig

A program teljes ideje alatt Off-line üzemmódban leszünk, akkor jelentkezz, ha ez nem okoz problémát!

Részvételi díj: 95.000 Ft, lehetőség van SZÉP kártyával fizetni!

Szeretettel várunk: Andi &Aletta

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

www.talentumok.com

0