Júniusi energiák-Te döntöd el!

Hatalmas erejű energiák mozognak és mozgatnak minket, most mégis azt mondhatjuk, hogy valaminek, valami nehéznek végre vége lett. Az energia tomboló erővel megérkezett, pusztított, majd távozott. Nemes egyszerűséggel tette mindezt. Sokunk életében teljesen a feje tetejére állt minden, elveszíthettünk különböző dolgokat, embereket, helyzeteket. Ennek kellett történnie. Itt volt az ideje! Ez kellett ahhoz, hogy végre túllépjünk mindazon, ami már réges-régen nem szolgált minket. Ha nem érkezne meg időnként a mindent elsöprő energia, még mindig őrizgetnénk ezeket a régi minőségeket, várva, hogy egyszer majd jó lehet valamire.

Eddig a kinti dolgokra kellett figyelni, a viharos időkben el kellett bújni, menedékre kellett lelni. Most, hogy véget ért a vihar, ideje feltápászkodni, körülnézni és számot vetni azzal, hogy mit veszítettünk, és mi maradt meg nekünk. Itt az ideje, hogy belül kezdjünk el építkezni, belül kell rendet rakni.  Olyan erősen kell befelé figyelni, hogy a külső dolgok ne tudjanak eltéríteni. 

Itt és most, önmagunkat kell választani, magunk felé kell fordulni. Álarcok nélkül kell önmagunkat látni. Legalább magunknak meg kell magunkat mutatni.  Most fontos lesz nem észrevenni, nem belemenni, nem reagálni, nem tűrni, nem engedni…

Az irányítást, az önmagunk irányítását, az életünk irányítását a kezünkből nem kiadni. Ha már kiadtuk, visszavenni.

Rá kell ébrednünk a szabad akaratunk elsöprő erejére. Ideje észrevenni, hogy mindaz amit szabad akaratunkból tettünk vagy nem tettünk, az jó volt nekünk. Jó volt, mert mi magunk tettük. Eldöntöttük, hogy tesszük vagy nem tesszük. Nem hagytuk, nem engedtük, hogy mások döntsenek helyettünk.

Az elmúlt időszakban feladtuk a szabad akaratunkat és alárendelődtünk. Elhittük, hogy kevesek, gyengék vagyunk, vagy egyszerűen csak ellustultunk, vagy belefáradtunk. Kiadtuk a kezünkből az akartunkat, lemondtunk róla és azóta nem működünk. Nem valósul meg az, amit elképzelünk. Nem működik az életünk.

Most, ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy visszavedd az életed fölötti irányítást. Mostantól újra lehetsz szabad, újra lehet tiéd az akarat. 

Mostantól TE dönthetsz, hogy mit és hogyan teremtesz az életedben. Használhatod a kreativitást, az energiákkal való áramlást és ha ezt teszed, bármit elérhetsz. Fedezd fel elméd korlátlan képességeit és teremts végre! Lásd meg, hogy ki vagy te, és mivé válhatsz! 

Engedd el most a régi mintákat és hiedelmeket amelyek eddig korlátoztak, megkötöttek és kapcsolódj a Mindenség végtelen forrásaival, így biztosítsd magadnak, hogy vágyaid és elképzeléseid beteljesüljenek! Légy nyitott kehely, ami érkezik, fogadd be! Fogadd szeretettel az életedbe! Most bízhatsz, most megengedheted. Most TE-TE vagy, te irányítasz, te teremtesz! Ami érkezik, az a te teremtésed. S ha teremtetted, akkor jó neked valamire, szolgál, segít téged.

Használd az akaratodat és a szabadságodat okosan, úgy, hogy szolgáljon téged!

Szabad akaratodból vagy itt, mondj most egy nagy IGENT az életedre, létezésedre és fogadd el mindazt a JÓSÁGOT és BŐSÉGET, amit kapsz ehhez a teremtő élethez. 

Sokan azt mondják, hogy a szabad akarat csupán illúzió…

Mi úgy gondoljuk, hogy az a szabad akarat ami értéket, valódi dolgokat teremt, az VAN, létezik, engedélyezett a Mindenségben. Tégy egy próbát! Légy bátor és próbáld meg! Használd akaratodat teremtésre, építésre. 

Rendezd most újra önmagadat, életedet, Teremtsd te magad a valóságodat! Ne felejtsd el, mindig TE döntesz!

Táncolj, énekelj, örülj, ünnepelj! Érezd és áramolj a lehetőségekkel!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea, Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d