14 napos önismeret Facebook zárt csoportban.

Saját rendszerünk, kártyával, kirakási módokkal, tanulási, és fejlődési lehetőséggel.

Amikor azt mondom, hogy Aspektusok, akkor a 3 fő aspektusra gondolok elsősorban:

  • Személyiség, Belső gyermek, Lélek

Mindegyikhez tartozik 7 üzenet. Üzenet tőlük-neked, és kérdések, hogy melyikkel van dolgod éppen.

A Belső út megmutatja a fejlődés helyes irányát, és ha betartjuk ezeket a lépéseket, eljuthatunk a kötelező körök megtételével a belső Szabadság érzéséhez. Megértheted, hogy mit üzen a Lélek, hol és miben sérült benned a Gyermek, és megtanulhatod, hogy tudod a Személyiségedet legjobban „használni” ahhoz, hogy egyensúlyba kerülhess.

A csoportban bemutatjuk a Rendszerhez tartozó kártyákat, és az azokhoz tartozó minőségeket+ gyakorlatokat adunk az önmagukkal való Együttérzés megtanulásához, megéléséhez.

Az öngyógyítás az önismeret egyik legfontosabb lépése. Ilyenkor Te kerülsz önmagadnak, a legfontosabb helyre. Minőségi időt töltesz magaddal, mély megértésekre teszel szert, összefüggéseket ismersz fel.

Az alábbi témákat dolgozzuk fel a csoportban:

  • Az áldozati szerep feloldása önmagadban, Az identitás kérdése, Kapcsolódás az elkülönülés helyett, Időből a Térbe, A Ritmus jelentése, és jelentősége, A középpont üzenete, Az Együttérzés jelentősége, A szeretet lehetősége, A Nézőpontváltás jelentősége, Az ártatlanság üzenete, A Kreativitás, mint energia, A bátorság jelentése, Félelemmel együtt…, Harag helyett, A Lélek üzenete, Áramlás, Megbékélés, elfogadás, Kegyelem, Csend, Egység, Védelem,

A tanulócsoportban 14 napon keresztül a felsorolt minőségekhez tartozó információk, gyakorlatok, leckék várnak.

Az anyagok minden nap 20.00-ig kerülnek fel, és folyamatosan elérhetőek maradnak. A csoport vége után még 1 hónapig tudod a csoportban elolvasni, feldolgozni az adott anyagot, leckéket.

Részvételi díj: 25.000 Ft.

A Belső út kártyánkat a webshopban tudod megvásárolni: https://talentumok.com/termek/belso-ut-aspektus-kartyaink/

Jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.comaletta.domotor@gmail.com

Szeretettel várunk a csoportban: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

0