A Lélek hangján szólni *Gyógyító szavak *5 napos író tábor

2019. Szeptember 25.-29.

A kéz ír, a Lélek diktálja…

Írni sokféle minőségben lehet. Mi azt szeretnénk megmutatni, megtanítani neked, hogy írj szívedből, lelkedből, hogy írj úgy, hogy rólad szóljon, legbelsőbb érzéseidről, rezdüléseidről.

S, hogy miért is fontos ez?

Azért, mert amikor a kéz úgy ír, hogy a Lélek diktál, akkor TE magad is, és az olvasóid is gyógyulni képesek.  Amikor visszaolvasod alkotásodat, sok mindent megérthetsz, ráébredhetsz, hogy sokszor a saját írásaidon keresztül üzensz magadnak. Leírod, majd napokon belül megtapasztalod. Itt, ebben a Térben, nincs idő… múlt, jelen, jövő. Itt benyomások, érzések, rezdülések vannak, melyek először betűkké majd szavakká, mondatokká válva történeteket alkotnak.

Lépésről-lépésre megtanulunk kapcsolódni a Lélekhez, belépni abba a Térbe, ahol TE otthon vagy, ahol a saját valódi történeteid megfogannak.

Saját írásainkat a http://www.talentumok-lelekebredes.com oldalunkon találod, ajánljuk szeretettel.  Írásainkból megjelent két könyvünk: Végtelen szeretettel és Valaminek vége… és valami új kezdődik el. 

Az Együtt töltött időben várható program:

  • meditációk
  • Tér-élmények
  • önismereti feladatok
  • kreativitás fejlesztés
  • sok-sok írás, alkotás

Itt elolvashatod a 2017. szeptemberben született közös írásokat. A közös írásokat 16 ember írta, négyes csoporotkban, egy-egy részletet, az előzőt folytatva, egy képpel segítve, vezetve a gondolat fonalat… A szeretet lámpása. Ismeretlen vizeken. 

Időpont: 

  • Szeptember 25.-29.-ig

* szerda 15.00 körül érkeznénk és vasárnap 14.00 körül indulunk haza.

Helyszín: Szentbékálla (Káli medence)

Részvételi díj: 67.000 ft/fő, ami tartalmazza a szállást, napi egyszeri meleg ebédet csütörtök, péntek, szombaton és  programon való részvétel díját.

Létszám maximum 16 fő.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

Tarts velünk egy csodálatos belső utazásra, egy Lélek emelő kalandra!

%d blogger ezt kedveli: