Aktuális energiák *Az új év energetikai üzenete.

Az elmúlt évben, és napokban egy 13 éves időciklust zártunk le, így most egy új 13 évig tartó ciklus kezdődik el. Az előttünk álló 13 év, és az első év 2019. 07.26.-2020.07.25. energetikai üzenete megegyezik. Az első év energetikai képlete 13 évig visszhangzik a térben. Most, ebben az időszakban azt tanuljuk, hogyan kell a szív hangján szólni.

Most, ebben a pillanatban ahhoz a ponthoz érkeztél, ahol kialakíthatsz egy tiszta kapcsolatot a szellemi dimenziókkal, az Isteni akarattal. Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, nem kell mást tenni, mint a saját szentélyed felé elindulni, és oda megérkezni. Csendesen, csupasz lábbal belépni, tiszteletedet meghajlással megmutatni. Ezután letérdelni, két kezedet imára kulcsolni, és először hálát adni, majd útmutatást kérni. Hálát az utadért, amit eddig sikerült bejárni, és hálát azokért a társakért, akikkel sikerült kapcsolódni. Kérni, könyörögni, hogy a Sorsod felé tudj fordulni, azt el tudd fogadni. A Szellemi erőket nagyobbnak látni, hagyni magadat vezetni. Elköteleződést vállalni önmagad felé, önmagadért, elengedni cserébe minden függést. Emberektől, helyzetektől, energiáktól, ideáktól. Tudni, érezni, hogy mint egy csecsemőnek, most újjá szükséges születni. A változás most megtörténhet, mert az Isteni gondviselés bábáskodik, megtart téged, hogy újjászülethess a szeretetben, a szív terében. Semmi mást nem kell tenned, mint tisztának, átláthatónak lenni, és hagyni, hogy a varázslat ereje áthatoljon rajtad keresztül, és valóságossá váljon. Korlátlan lehetőségek jelenhetnek meg a te segítségeddel. Most nincs szükséged senkire és semmire, nem szükséges eszköz ahhoz, hogy ez az áttörés megtörténjen. Ha szeretnél mégis valamit tenni, szeretnél a folyamatban aktív maradni, akkor vizsgáld meg, szűrd át erődet és képességeidet az Isteni szándékon, hogy megfelelően tiszta lehessen.

Amikor ez az új minőségű kapcsolat önmagaddal megszületik, spontán módon belépsz az Isteni ideák szent terébe, és itt megkezdődhet az ideák felismerése, majd megteremtése, valóságba földelése. Amikor ez a minőség megszületik benned, érezni fogod testedben. Kiegyenesedhetsz, felállhatsz, elindulhatsz, tovább léphetsz. Már másként, mint eddig, másként mint előtte… Mostantól minden lépteden látszik, érezhető, hogy nagy utat tettél meg, hogy valahova eljutottál, és onnan visszatértél, hogy segíthess. Más lettél, megváltoztál, átalakultál.

Te a szív hangján szóló vagy, hallasd hangodat! Prófétáld az igazságot, méltasd az oda vezető utat. Taníts, támogass, mutass utat!

 „Én a szív hangján szólok mostantól, s hogy tiszta lehessen ez a hang, felszabadítom magam a múltamból, és tudatosan átlépek a jelenbe, hogy megérkezhessek a teremtett jövőmbe. A Fényben állok, készen arra, hogy szolgáljam az Isteni akaratot. Megértve az összefüggéseket, elfogadva a vezetést tapasztalok, és tudásommal összhangban cselekszem. Megértettem, hogy amíg a szív hangján szólok, minden lehetséges, elfogadom a varázslatot, ami természetes módon jelenik meg az életemben. Alázat a szívemben, megértés a fejemben. Folyamatosan tágul tiszta jelenlétem, hogy magamba fogadhassak minden képességet. Egyre teljesebb vagyok. Mindaz ami vagyok, együtt rezdül a kozmikus tudatossággal. Összhangban létezem az energiákkal.”

A szív hangján szólni azt jelenti, hogy mindent megteszünk azért, hogy kifejezhessük azt, akik valójában vagyunk. Magunk mögött hagyjuk a képtelenség érzését, és elhisszük, hogy bármire képesek vagyunk, hiszen korlátlan képességeket kaptunk. Szabadok vagyunk, szabadon létezhetünk, amikor a szív szent terében vagyunk. Kapcsolódunk, megvalósítunk, együtt mozgunk. Az áramlás, az élet mi magunk vagyunk.

Ha úgy éreznéd, hogy nem vagy képes megélni ezt a minőséget, valami elbizonytalanít, kihívások jelennek meg az életedben, erőt a következőkből meríthetsz:

Fejlődésünk olyan pontjához értünk, ahol valahonnan-valahová, át kell lépnünk. Megérezve, meglátva ezt elbizonytalanodunk, és saját akaratunkból kiindulva ellenállunk. Ez az ellenállás daccá fejlődhet bennünk, és a dac érzése visszavezet a bennünk élő, megrekedt gyermekhez. A gyermek, aki úgy érzi elveszett, és nem tesz mást, mint keres egy segítő kezet, aki biztonságos helyre vezet. Az elveszett gyermek nem fér hozzá pozitív minőségeihez, nem tud spontán, szabad, kíváncsi lenni, saját félelmei felemésztik. Ismerd most fel ellenállásaidat, nyugtalanságaidat. Tanuld meg befejezni mindazt, amit elkezdtél, és tegyél meg minden lépést megelégedetten az úton. Légy elkötelezett, összpontosíts a célodra, és légy mindig nyitott a beteljesülésre. Fedezd fel, értsd meg, hogy te magad is a Fény eszköze vagy.

Talán azt érzed, hogy szükséged van egy érett felnőttre, aki segít, elkísér, átvezet. A kapun, amin most át kell kelni. Talán a felnőtté válás kapuja ez, az a hely, amin átlépve újra hozzáférhetsz elveszettnek hitt érzéseihez. Felszabadíthatod magadban a kíváncsiságot, spontenaitást, és újra szabad lehetsz.

A kapu, a nyílás, más is lehet. Átjáró egyik megértésből a másikba. Te döntesz, te döntöd el, hogy neked mit jelent, de tudd, minél tovább harcolsz a változás, változtatás ellen, dacod annál erősebb lesz.

Az átlépést, a változást senki nem kerülheti el. Így vagy úgy, de megtörténik, ha annak van ideje. Szeretnék segíteni neked, hogy könnyebb legyen, így most emlékeztetni szeretnélek a vízre, az Óceánra. Hunyd le a szemed, hátha úgy könnyebb lesz. Idézd fel a leghatalmasabb vizet, lásd hogy milyen nyugodt éppen. Aztán emlékezz arra, amikor szél támad, és a hullámok életre kelnek. A hullámok is egy kapun átlépve születnek. Lásd ahogy hömpölyög, érezd ahogy táncol. Mozog, áramlik, mert ez az élet.

Ismerd fel a hullám változásait, lendülettel kezdődik, majd kitarajosodik, beteljesedik, és végül újra egyesül az óceánnal. Légy most te a víz, engedd, hogy kapcsolatba kerülj az óceánnal, és fedd fel igaz azonosságod partjait. Engedd, hogy a Hold vezessen, és irányítsa az életed ár-apály folyamatait. Örvények, viharok kelnek életre, de neked nem kell mást tenned, mint áramlanod, hagynod, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie.

Ahogy belül magadban növekszel, újra és újra határokhoz érkezel. Lásd meg, hogy mindig kapsz segítséget, eszközöket, embereket, helyzeteket, hogy a változás könnyedén megtörténhessen. Ha úgy érzed szükséges, fogj a kezedbe különböző eszközöket, hogy segítségükkel az elkezdett dolgokat befejezhesd. Ha az üzenetet  megérted, felnőhetsz és te lehetsz a biztonságot adó, megtartó kéz a többieknek. Válj vízzé, táncolj, áramolj, és változz, amikor szükséges!

Te a mindent tudó bölcs vagy, aki bármikor egy új történetet írhat. Szóljon ez a történet a Végtelen Szeretetről, rólad, rólam, mindenkiről.  

Szeretettel vezetünk, és kísérünk benneteket a folyamatosan változó energiák terében: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

 www.talentumok.com

%d bloggers like this: