Kommunikálj a belső igazságod szerint!

De vajon mit jelent pontosan az én belső igazságom?
Az a minőség, ami benned lévő Csendben születik meg. Amikor nem zavar a saját elméd, és a külvilág zaja. Amikor csak te vagy…magaddal, magadnak. Elcsendesedett, letisztult gondolatok és érzések. Elvonulás, átmeneti elszigetelődés saját világodba, semlegessé válás, termékeny üresség. Az első pillanatok akár szomorúságot is előidézhetnek benned, hiszen ahhoz vagyunk szokva, hogy kifelé élünk, kapcsolatokat teremtünk, kommunikálunk, állandóan gondolkozunk. Megszoktuk ezt az életmódot, és ragaszkodunk hozzá még akkor is, ha tudjuk, érezzük, hogy ennek köszönhetjük belső magányosságunkat, zaklatottságunkat.
Fordulj Önmagad felé, figyeld meg saját gondolataidat, érzéseidet, egyszerűen csak légy jelen Önmagadban. Lásd meg, hogy ha befelé figyelsz, csökkennek félelmeid, szomorúságod és belső üresség érzésed. Egyszerűen csak légy jelen a belső világodban, figyeld meg. Úgy figyeld ahogy másokat, azokat az embereket szoktad figyelni akik fontosak számodra: odafordulással, teljes lényeddel, teljes figyelmeddel.
Engedd meg magadnak, hogy felemelkedj abba a Szellemi minőségbe, ahol megélheted az Egységet, megérezheted, hogy te is Isten gyermeke vagy. Felismerheted, hogy az Apa és az Anya minőségéből vagy, így benned rejlik mindkettejük összes tudása. Eggyé válhatsz a belső csenden keresztül a Mindenséggel, megszülethetnek benned saját mély érzéseid és aztán a vágy arra, hogy ezt kreatívan kifejezd, megmutasd a világnak. Ez a meditáció vagy szemlélődés, jelenlét művészete.
Engedd be magadba a higgadtság és béke érzését, indulj el egy megnyugtató, termékeny üresség felé, hogy rátalálhass arra, AKI VALÓJÁBAN VAGY!
Végtelen szeretettel: Váradi Andrea
%d bloggers like this: