Aktuális energiák * Elszámolás önmagunkkal.

Tetszik vagy sem, olyan időket élünk amikor ideje van a számvetésnek. Egy 13 éves energia ciklus utolsó 3 hónapja kezdődik el. Utolsó lehetőségek az önmagunkkal szembeni őszinteségre. Július végén egy új 13 éves ciklus kezdődik el, s hogy ez milyen lesz, az elsősorban attól függ, hogy most mire vagyunk képesek, hogyan számolunk el. Nézz vissza az eltelt évekre, hibáidra, mulasztásaidra, és ha már mást nem tehetsz, vállalj érte felelősséget, mondd ki: Én tettem… vagy: Én mulasztottam el… Hidd el, nem is olyan nehéz kimondani, és ezzel az Ego rabszolgaságából kitörni. Lásd be, hogy az elmúlt években az Ego szükségletei és vágyai irányították életedet, és ezzel kiestél önmagad belső világából, elveszítetted kapcsolatodat esszenciális önvalóddal, Lelkeddel.

Mondhatjuk azt is, hogy kollektív transzba estünk, és amit már tudtunk, azt is elfelejtettük. Gondolkodás nélkül elfogadtuk kultúránk hiedelmeit, és értékrendjét, és ezzel a bennünk lévő Isteni minőségtől elkülönültünk. A feledés folyójában úszunk egyedül, és egyre mélyebbre, és messzebbre kerülünk attól, amit egykor igaznak hittünk. Nem történt semmi különös, csupán megfeledkeztél magadról. Elégedetlenné, kritikussá váltunk önmagunkkal, és a minket körülvevő világgal. Árnyékban, önmagunk árnyékában élünk, ebben az árnyékban elrejtjük fényünket, és így láthatatlanná válik, hogy mi tulajdonképpen jelzőtüzek vagyunk. Miért tesszük?

Mert legbelül fájunk. Sérültek vagyunk, szégyenlőssé váltunk. Visszahúzódtunk. Magányosak, és bizonytalanok vagyunk. Már nem harcolunk, megadtuk magunkat másoknak, és így a saját Sorsunktól elfordultunk. Itt az ideje, hogy változzunk, és változtassunk! Vessünk most tudatosan számot azzal, akik vagyunk, és különböztessük meg attól, akik nem vagyunk.

Gyógyítsuk meg a bennünk élő belső kritikust, és vegyük le végre a szemkötőt! Legyünk éberek, lássuk meg a játszmákat, és ne vonódjunk bele. Hagyjunk fel a helyzetek megítélésével, az ítélkezéssel. Kapcsolatainkban engedjünk teret a teljes önkifejezésnek. Legyünk őszinték, fejezzük ki érzéseinket tisztán. Keressük meg belső tiszta hangunkat, szólaljunk meg, szólítsunk meg másokat.

Szólítsd meg magadban most a szíved bölcsességét, kérd, hogy segítsen! Emlékezz, hogy te vagy a fáklya hordozója. Bölcsességedre van szükséged, hogy megérthesd, a nyitott, bizalommal teli szív, az észlelés kifinomult eszköze. Amikor megérted, hogy minden lehetőség létezik, megérted azt is, hogy mi a varázslat, a mágia. Amikor a világot olyannak tudod látni, amit csak egy vékony fátyol választ el egy másik világtól, akkor megérted, a varázslat mindenütt ott van, jelen van.

Most a hatalmasabb valóságok ajtaja felé közeledünk. Ez a várva várt idő, amikor a kozmikus tudatosság varázslata leereszkedhet a befogadó szívekbe. Nem kell mást tenned, mint minden erőt, és képességet átszűrni az Isteni szándékon, és az Ego kiszolgálása helyett megérkezni önmagad valódi helyére. Te vagy a szív, ami érezhet, te vagy az elme, ami felismerhet összefüggéseket. Te vagy az ember, aki tapasztalni, és fejlődni született. Az idő itt van, elérkezett. Vessetek számot magatokkal, és lépjetek. A kapu nyitva áll, és rajta keresztül kétféle út vezet. Az egyik a fénybe, a másik az árnyék birodalmába. Mindenkinek máshol van a saját, valódi helye. Most hazatalálhatsz, megérkezhetsz. Csak lépj be a kapun, és hagyd, hogy vezessenek. Most mindenki a saját helyére kerülhet, és ebből nyugalom, letisztultság születhet.

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com 

%d bloggers like this: