Érted imádkoztam…

Időről-időre térdre kényszerít a Sors, az élet, és ilyenkor nem tehetek mást, mint letérdelek, és könyörgök, kérek. Kérem Istent, hogy lásson meg. Lássa meg, hogy szorongok, félek. Lásson meg engem, és segítsen. Mutasson utat, kiutat, vagy adjon jelet, esetleg konkrét segítséget. Aztán csak hagyom, engedem, várom, hogy történjen. Figyelek, várom a jelet, a segítséget. Egy idő után türelmetlen leszek, és kérem, újra kérem. A remény, hogy megtörténik, hogy megszabadulhatok, hogy fellélegezhetek egyre távolabbra kerül tőlem, és ezzel én magam egyre mélyebbre süllyedek. Kétségbeesetten könyörgök, legalább lásson meg, és egyetlen megoldást adjon nekem. Most az egyszer. Utoljára. Csak most, aztán majd megoldom én legközelebb. Felkészült leszek. Figyelni fogok, hogy ne történjen meg. Megígérem, megesküszöm, bármit megteszek, hogy segítsen. Elengedem az elképzeléseimet arról, hogy hogyan, elengedem az elvárást teljesen. Feladom az akaratom, megengedem, hogy ő döntse el, hogyan teszi meg. Már nem mondom ki hangosan, csak suttogom, aztán már csak magamban mondom, csukott szemmel. Csendben, magamban, bennem. Itt történik minden.

Megérkeztem. Megértettem.

Már érted imádkozom, hogy neked segítsen. Téged látlak most, látom, hogy te vagy bajban, neked van szükséged segítségre. Embert már nem engedsz közel, valami más kell, valaki más kell. Kell valami erő, ami hatalmas, amit meglátsz, megérzel. Valami, valaki, aki segíteni tud, ha akarod, ha nem. Segítség kell, de ehhez belátás kell. Nem mondod ki, nem engeded meg magadnak, hogy meglásd, már régen elvesztetted a sorssal szemben a vitát, a csatát. Kisemmizett, újra, és újra elvesz tőled. Hiába szerzed meg, elveszi újra, mert nem téged illet.

Kérlek, könyörgök, hogy térdelj, és add fel…hangom nem ér el…messze vagy tőlem, messze mindentől, és mindenkitől, nem maradt más csak akarat, és nyers erő. Megoldod, mondod, de lehetetlen, mert ebben a helyzetben a megoldás már csak akarat, és erő nélkül lehetne.

Érted imádkoztam ma, hogy neked segítsen, téged lásson meg. Kértem, könyörögtem.

Érted imádkoztam ma, mert megértettem, neked van szükséged segítségre, nem nekem.

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

%d bloggers like this: