Milyen erőt hívsz életre magadban?

Duális világban éljük életünket, így elmondhatjuk, hogy mindkét energia minőség, jelen van az életünkben. Jelen van bennünk is, és tudatosan, vagy tudattalanul működtet minket, életünket. Talán nem is látod, hogy a kialakult élethelyzetet, a benned lévő érzéseket, gondolatokat, és ezzel cselekedeteidet, hogyan teremted meg, hívod életre. A bennünk lévő energia minősége mindig semleges, pusztán az elme cimkézi fel, nevezi meg jónak vagy rossznak a tapasztalás végeredményének megfelelően.

Az energia semleges, és ennek minőségi jellemzője a Szeretet. Innen indul ki minden, és válik majd negatív vagy pozitív megéléssé az életünkben. Mi tesszük azzá, ami lesz. Mi hívjuk életre magunkban az erőt, nevezzük el, ruházzuk fel minőségi jellemzőkkel. Mert ilyenek vagyunk, így működünk. Azért működünk így, mert elhangolódtunk. Mert elhittük, elhisszük, és saját hitrendszerünkké tesszük, hogy létezik jó és rossz. Pedig mindannyian tudjuk ha mélyen magunkba nézünk, hogy nem létezik más, mint a Szeretet. Annak jelenléte, vagy aktuális hiánya az életünkben. De attól, hogy pillanatnyilag hiányzik, nem jelenti azt, hogy rosszá, gonosszá váltunk. Csak annyit tesz, hogy nem tudunk magunkban a Szeretet energiájához kapcsolódni.

Amikor elhangolódsz a Lélektől, elkezded elhinni magadnak vagy másoknak, hogy nem vagy elég jó, hogy hibáztál, mulsztottál, rossz vagy. Amikor elhiszed, hogy ez így van, és ezzel bántod magad, életre hívod magadban a saját árnyékodat. Amíg bántod és megkérdőjelezed magadat, amikor elárulod önmagad, az árnyék egyre erősebb lesz, és ez azért történhet meg, mert egyre távolabb lépsz te magad a szeretettől, így egyre kevésbé hiszel magadban, és benned lévő értékekben. Ez egy ördögi kör, és kizárólag te magad tudod megszakítani, te tudsz belőle kilépni.

Te tudod eldönteni, hogy mikor szeretnél újra a Szeretethez kapcsolódni, mikortól tudsz és akarsz magadra, és a világra újra szeretettel nézni. Természetesen a világ nem fog ettől megváltozni, de te önmagaddal újra kapcsolatba tudsz kerülni. Amikor újra kapcsolatod lesz önmagaddal, Lelkeddel, azt onnan ismerheted fel, hogy elkezd újra pozitív irányba fordulni az életed. Amikor nem működik benned és körülötted szinte semmi, amikor kudarcokat élsz meg, amikor belül szenvedsz, akkor tudd, hogy nem történt más, mint távolabb került tőled a Lélek.

Figyelj, lásd meg, változtass! Vállalj felelősséget azért, hogy magadban milyen energiákat hívsz életre, minek adsz magadban teret! Bármi is történik veled, bármilyen is az életed éppen, tudd, hogy bármikor változtathatsz, bármikor visszatérhetsz magadban a kiindulási ponthoz, ami önmagad közepe. Ez a Szeretet. Ebből indul ki minden, és itt ér véget.

Milyen erőt hívsz életre magadban, és milyenné vált ezáltal az életed? Te miben hiszel? Mit táplálsz nap, mint nap a gondolataiddal, érzéseiddel, viselkedéseddel? Elégedett vagy azzal, amit így teremtesz?

Én megtanultam a leckét egy életre: Nincs más, csak Szeretet, és az én felelősségem, hogy milyen energiát hívok magamban életre. Ha szeretnéd, segítek neked abban, hogy te is változhass, keress meg!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

%d bloggers like this: