Aktuális energiák *Kapcsolódj Fényedhez!

Most, amikor látszólag a legfényesebb, legmelegebb…de tévedés, ez nem meleg. Más, több, olyan valami ami elpusztíthat, megégethet, kárt okozhat neked. És még csak  nem is fényes. A fény mögé bújik el, azt akarja, hogy csak a fényt lásd, azt akarja, hogy elhidd, jó neked ami van, most ez az igaz, ez kell.
S mindeközben egyre többen szenvednek. Szenvedés, ami nem csak egy adott emberről szól, és még csak nem is egy-egy történetről, sőt az is lehet, hogy nem is csak erről az életről. Nehéz terhek, bűnök, büntetések. Feloldásra váró energiák, feloldozásra váró emberek. Karmikus terhek, és azok letétele, jóvátétele. Elkezdődött, és már senki, és semmi nem állítja meg. A következő időszakban letisztulás, megtisztulás lesz, és amit tehetsz, hogy megérted, ennek van itt az ideje, itt, és most meg kell történnie. Valakinek végre bele kell állnia, akár önmagát feláldozva, hogy egyszer végre rend lehessen. Generációkon keresztül áradó negatív minőségek, bűnök, amiket őseink elkövettek. Igen, nekünk itt, és most lehetőségünk van a kiegyenlítésre! S ha ez megtörténik, akkor vége, és már senki másnak nem kell bűnhődnie, szenvednie.
Amit most érezhetsz, hogy a sötét erők erőteljesen próbálkoznak, hogy meggyőzzenek, a világban már nincs is szeretet. Nincs megengedő, elfogadó szeretet, ami ha lenne, megoldhatna, feloldhatna mindent. Segítségével az elfogadáson, és a megértésen keresztül feloldódhatnának azok az energiák, amelyektől leginkább szenvedsz jelenleg. De ha nincs szeretet, akkor mi van helyette? Negatív érzések, bűntudat, bűnösség érzése, akár csak tudattalanul, mégis mozgat téged. Mindig többet, jobbat akarsz, mindig bizonyítasz, mindenkinek. Elvállalsz mások helyett helyzeteket, felveszel terheket. Viszed, cipeled, egészen addig amíg bele nem betegszel… sokszor még ez sem elég, ha kell, az életet is feladod érte! Ha kell, ha szükséges, belehalsz a szeretetlenségbe.
Megteheted, hiszen a választás most is a tied, a te életed, de csak egy pillanatra gondolkozz el: Ha te belehalsz, belebetegszel, ő jobb ember lesz tőle? Észreveszi, hogy mit követ el ellened, vagy mások ellen? Szerinted egyáltalán lát téged? Lát valakit magán kívül? Fontos neki bármi ami nem róla szól, nem az ő érdeke?
Nem tudom, hogy pontosan hol tartasz, ezt csak te érzed…de az egyetlen ami segíthet most neked, ha kapcsolódsz a saját Fényedhez, és ezen keresztül a Szeretethez. Lehet bármilyen kilátástalan a helyzet, lehet bármilyen nehéz az élet, a Lélekhez tartozó minőségek azok, melyek könnyítenek, segítenek.
Ha változást szeretnél, akkor a következő napokban szánj időt arra, hogy hazahívd a Lelkedet! Imádkozz, mantrázz, énekelj, valamit tegyél azért, hogy hazatérjen. Kérd, könyörögj, ajánlj fel valamit magadból, és tegyél lépéseket. Lépéseket azért, hogy a világodban újra Fény, és Szeretet legyen.
A legreménytelenebb pillanatban is lehetséges kapcsolódni a saját Fényünkhöz, ezt vésd az eszedbe, és amikor majd szükséges, emlékezz! Fényben élsz vagy sötétben, Szeretetben vagy félelemben, mindez nem helyzetek, hanem döntés, választás kérdése. 
Válaszd most tudatosan a Fényt, kapcsolódj magadhoz, mondj igent az életedre! Most ennyit tehetsz… tedd meg!
Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta
%d bloggers like this: