Újjászületés a világban.

Történik, zajlik, változik. Elkezdődött, és már nem lehet megállítani. Velünk vagy nélkülünk, de biztosan megtörténik. Segíthetjük, támogathatjuk, vagy hátráltathatjuk, legalábbis ezt gondoljuk, ezt hisszük. Azt gondoljuk, hogy hatást gyakorolhatunk bármire, hogy ha akarjuk megállíthatjuk, akár megfordíthatjuk, a jót elronthatjuk, a tisztát össze koszolhatjuk. Azt gondoljuk, hogy bármit megtehetünk. Bárkivel. Mert emberek vagyunk, és ennél fogva jár nekünk…

Megtettük, és ezzel együtt ide jutottunk. Most állunk azon az érzékeny ponton, ahol talán még változtathatunk. Talán még időben vagyunk. Reménykedhetünk, hogy van még lehetőségünk jóvátenni mindazt, amit elmulasztottunk. Látjuk, és érezzük, ahogy minden lángokban áll körülöttünk.

Amit tehetünk, hogy változtatunk. Magunkon, meglátásainkon, értékszemléletünkön, célkitűzéseinken, gondolatainkon, érzéseinken, cselekedeteinken, mindazon ami emberré tesz minket.

Fájó, vérző, vajúdó világunknak segítségre van szüksége. Az enyémre, és a tiédre. Példamutatás kell. Értelemből, megértésből nyert belátás, megengedés, elengedés szükséges. Felelősségvállalás kell, hogy megtörténhessen. Ki kell mondanod, hogy hibáztál, és mostantól ha az élet megszólít téged, felelned kell. Tenned kell, menned kell, akarnod kell, csinálnod kell! Az élet mozog, áramlik, valahonnan tart valahová, nem állhatsz meg benne. Odaadhatod magadnak ennek az áramlatnak, rábízhatod magadat az életre, de az odaadásnak, a rábízásnak is aktívnak kell lennie. Az élethez energia kell. Energia, ami mozog, áramlik, és mindig kiegyenlítődésre törekszik. Nem megértésre, nem akarásra, nem irányításra.

Ahhoz, hogy világunkban valami új megszülethessen, hogy a fájdalomnak, szomorúságnak, kilátástalanságnak vége lehessen, érző, lüktető szív szükséges.

Szív, ami elbírja a legeslegnagyobb fájdalmat, és azzal együtt is szeretni képes. Olyan szív, ami a legmélyebb bánatból nyert könnyeket letörölve újra bízik az öröm felszabadító, gyógyító erejében.

Érzések kellenek, emberek, akik újra vállalják érzéseiket, vállalják, hogy a fájdalmaikon át vezető utat bejárják, hogy újra szeretni legyenek képesek. Szeretni valakit, valamiért…mindegy, hogy kit, és az is mindegy, hogy miért. A lényeg a szeretet.

Ennek a lángokban álló, lassan a mindent felemésztő tűzben elhamvadó világnak most Szeretetre van a legnagyobb szüksége! Emberekre, akik emlékeznek, akik tudják, hogy azért vannak most itt, azért születtek a Földre, hogy Felemelkedésbe, egy új világba szeressék át az emberiséget!

Ami történik, az nem csak rólad szól, az a világ újjászületése! Lásd meg, értsd meg, vegyél aktívan részt benne!

Adj magadban teret a megengedő szeretetnek, és értsd meg, hogy nem mindenki nem képes erre! TE vagy az, aki segíthet, a világ téged vár, téged szólított meg, tőled vár segítséget!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

%d bloggers like this: