Isten tenyerén ébredtem ma fel…

A legnehezebb pillanataidban, amikor a Lélek sötét éjszakáját éled, érzed, kuporodj össze a lehető legkissebbre, kulcsold össze szorosan két kezed, hunyd le a szemed, és tudd, hogy bármelyik pillanatban Isten tenyerén ébredhetsz.

Isten gyermekeként a Földön, jár neked a szeretet, élvezheted az életedet, teremthetsz. Amikor nem ezt teszed, amikor azt hiszed minden elveszett, amikor megbetegszik az érzés, a test, te hagytad el őt, és nem ő téged. Lehet, hogy csalódtál benne, mint egy rossznak tűnő szülőben, vagy egyszerűen csak azt hiszed, elég nagy, és okos vagy nélküle is az élethez. Mindegy.

A lényeg, hogy nélküle nem lehet teljes az életed. Mindig hiányozni fog valami, valaki ahhoz, hogy legyen benned elég szeretet ahhoz, megértsd, Szeretni, és Szolgálni jöttünk a Földre. Szeretni az életet, és mindent, amit Isten nekünk teremtett, Szolgálni a Szeretetet, hogy minél többen ébredjenek. A legsötétebb éjszakán, amikor szinte kialszik minden fény benned, amikor sírsz, zokogsz, és már nem is kérsz, csak ordítva követelsz…ott, akkor vagy képes visszafordulni, ott történhet meg. Megengeded, hogy bármilyen legyen, csak arra kéred, hogy legyen ott veled, mert így nem kell érezned, hogy mennyire kevés, és nyomorult az életed. Legyen jelen, és ez elég neked.

Csak egyetlen jelet kérsz tőle…hogy van, létezik, nem hagyott magadra, nem hagyott el. Kiútkeresés, kérdések, emberek…próbálkozol, kéred, akarod, megengeded, hogy mást mondjanak, gondoljanak, mint te. Egyre közelebb kerülsz új nézőpontokhoz, talán a valódi igazsághoz, és te magadban egyre mélyebbre engeded. Oldódik a jég szíveden, omlanak a falak, már semmit nem kell tenned érte, hogy megtörténjen. Próféta érkezik, akit ő ruházott fel, hogy a megfelelő pillanatban elmondja neked, hogy amikor te sírtál, zokogtál, szenvedtél a sarokban, Isten ott zokogott veled. Isten tenyerén történt minden, mert ő soha nem hagyott el téged, de engedte, hogy elhidd, van élet nélküle.

Ha a világunkat ő teremtette, hogyan lehetne létezni a teremtésben nélküle? …s ha most azt gondolnád, hogy bűnös vagy, vétkeztél ellene, azt is megteheted, de helyette felállhatsz, és elmondhatod a többieknek: – Isten tenyerén ébredtem ma fel, és ez megváltoztatott bennem mindent!

Megértettem az üzenetet, amit jó szülő mond gyermekének: – Boldogságod, az én boldogságom, élj teljes életet!

Eltűnnek a kérdések, válaszok, visszaigazolások érkeznek. Jókor lehetsz, jó helyen. Nincs már mitől félned, és miben kételkedned, mert megérted, nincs rossz, nincs kevés, nincs semmi ami fájhatna, de ha mégis elhiszed magadnak, hogy van ilyen, akkor tudhatod, hogy történjen bármi is az életedben, ő ott van szorosan melletted, és pontosan azt éli meg amit te: zokog a bánattól, vagy boldog éppen.

Te döntesz! Mit szeretnél megmutatni neki, mivel ajándékozod meg?

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea www.talentumok.com

%d