• Március 11.-24.

Összeférhetetlenségből-megértés születik, ellenállásból-együttműködés lesz.

Témáink :

Odatartozás elve

Időbeliség törvénye: Az előbb és utóbb érkezettek jogai, kötelességei

Adok-Kapok törvénye: A kiegyenlítődés elve

-Alap családi rend származási család

-Alap rend párkapcsolat

-Válás után, Kevert családok

-Betegség dinamikák

-Problémák felnőttkorban a szülőkkel, és ezek kezelése

-Amikor megbetegszik, mielőtt meghal

-Halál, haldoklás, gyász a családban

-Gyakorlatok

A Családi Rend elméleti alapjait ismerheted meg ebben a két hétben. A Családállítás módszere is ez alapján működik. Ha megtanulod, és megtartod ezt a Rendet az életedben, cserébe a Rend megtart téged.

Jelenleg az egyik legnagyobb problémát az okozza, hogy a családokban generációk óta felborult a rend. Megtagadott, kitagadott emberek, nehéz sorsok, titkok nehezítik az életünket. Ahhoz, hogy az életünket könnyebben, könnyedebben élhessük, hogy a gyerekeinknek, unokáinknak már jobb élete lehessen, nekünk kell most rendet teremteni. Meg kell ismernünk azokat a szabályszerűségeket, melyek segítségével mindenki az adott családi rendszerben a helyére kerülhet.

Hiszed vagy sem, mindig minden probléma, elakadás a származási családba vezethető vissza, és ott kell gyógyítani azt, ami miatt a felnőtt életünkben szenvedünk éppen. Párkapcsolatunk, egzisztenciális helyzetünk, szülői képességeink, mind olyan témák, melyek a gyermekkori rendszerbe vezetnek vissza. Anyánkkal, és apánkkal kapcsolatos kérdésekre kell magunkban rávilágítanunk, újra kell értelmezni bizonyos fogalmakat: kötődés, elengedés, kötelezettség. Kinek-mikor-mihez van joga, és a mi a kötelessége ahhoz, hogy a helyét, az elismerést a rendszerben megkaphassa.

Ha szeretnél kiegyensúlyozott felnőtt életet élni, szeretnéd belső szabadsággal, felszabadultan élni az életedet, gyere és ismerd meg az alapokat!

A tanulócsoportban 14 napon keresztül, az adott nap címéhez tartozó információk, gyakorlatok, leckék várnak. Kérdéseidet megoszthatod a csoportban, vagy írhatsz e mailt nekünk.

Az anyagok minden nap 20.00-ig kerülnek fel, és folyamatosan elérhetőek maradnak. A csoport vége után még 1 hónapig tudod a csoportban elolvasni, feldolgozni az adott anyagot, leckéket.

Részvételi díj: 25.000 Ft/fő.

Itt tudsz jelentkezni a csoportba: https://talentumok.com/termek/csaladi-matrix-14-napos-tanulocsoport-facebook-zart-csoportban-marcius-11-24/

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.com, aletta.domotor@gmail.com

Szeretettel várunk a csoportban!

0