A változás elkerülhetetlen…

Egyedülálló, rendkívüli időszakban vagyunk…elementáris változások vannak a Szellemi Térben. Minden változik, átalakul. Semmi nem marad változatlan formában. A változás minden esetben megköveteli a régi struktúrák lebomlását, és az új felépítését. Akár a kinti világban történik, akár a belső világunkban, lehetetlen elkerülni az összeomlást, a szimbolikus halált, és jó esetben megtörténik ebből az újjászületés, és elkezdődik az új építése.

Az átmeneti időszakban szenvedés, vergődés, kínlódás van, mert a régi már nem működik, az új még nem elérhető számunkra. Számkivetettnek érezzük magunkat. Az elmúlt években ezt éltük, mindannyian tudjuk, hogy pontosan milyen ebben az állapotban lenni, és várni a megváltó „halált”, ami után bekövetkezhet majd a Főnix szárnyalása.

Hiszem, hogy sokan vagyunk, akik nem csupán évek, évtizedek, hanem életek óta erre a mostani változásra készülünk…tanultunk, tapasztaltunk, fejlődtünk. Tovább adtuk amit mi magunk megtanultunk, tanítottunk, kísértünk. Elfogadtunk olyan történeteket, melyeket korábban elfogadhatatlannak gondoltunk. Megértettünk embereket és helyzeteket, melyeket rajtunk kívül senki nem értett. Elengedtünk olyan embereket, akiket mindennél jobban szerettünk…mert mást az adott helyzetben nem tehettünk. Megbocsátottunk, mert bár mindenki más haragot szított, gyűlölettől lángolt, mi a Szeretetben és a Jóságban hittünk. Sokszor volt, hogy az úton amit megtettünk, bezárult a szívünk…a fájdalomtól, a kíntól, a veszteségektől amit meg kellett élnünk…

…de most elmondhatjuk, hogy ide értünk!

Erre a pontra, a küszöbre, amit most végre átléphetünk.

Megváltozik minden, mert a Térben égi csatornák nyílnak meg, fátylak tűnnek el örökre, a elszakítottság, kirekesztettség, elhagyatottság alapvető illúziója szűnik meg, és ez hatást gyakorol mindenre. A gondolatainkra, érzéseinkre, viselkedésünkre. Soha többé nem kell már úgy legyen, ahogy volt, mert a réginek örökre vége!

Tudom, hogy te is érzed…és már nem kell semmi mást tenned, mint kimondani, hogy : VÉGE! Vége van egy időszaknak, korszaknak.

Most már nincs más tennivaló, mint megengedni, hogy a változás megtörténjen. Egyszerűen csak hagyni, hogy az Élet vezessen minket.

Nem mindenki akarja, és nem mindenki érti, hogy mi történik, de ez lényegtelen…mert a változás velük vagy nélkülük, de megtörténik, mert most ez a REND…

…a Főnix repülni fog, és senki nem állíthatja meg ebben…

Óriási változás van a Teremtés egészében, és mi a részesei lehetünk ennek…HÁLA és KÖSZÖNET ÉRTE, ÁLDÁS MINDEN EMBERRE!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: