Kis csoportos meditációs táborok, elvonulások.

Meditációk, mantrák, csend, szeretet, az együtt élménye! 

Ma már másként a vírushoz kapcsolt rendelkezések miatt, de talán jobb is így!

Szeretettel várunk saját otthonunkban a csodálatos Nadapon, hogy együtt fejlődjünk, tanuljunk, tapasztaljunk, hogy kapcsolódjunk. A házat úgy rendeztük be, hogy maximálisan 7 embert tudunk vendégül látni egy időben, így mostantól kis csoportokban találkozunk. A nappaliban ezzel a létszámmal kényelmesen elférünk, így nem marad el a szokásos mantrázás, meditáció sem. Sokminden változott bennünk, és körülöttünk, de egyvalami változatlanul megmaradt: az ÚT, amin járunk, amit mutatni tudunk ugyanaz, elkötelezettségünk az utunk járására még mélyebb, és határozottabb. Történjen bármi a világban, mi itt vagyunk, és leszünk, keress minket, tarts velünk!

Témák és időpontok, amikor kapcsolódhatsz velünk: 

* Gyógyul a Lélek *Lélekoldás

– 2021. Január 27.-31. vagy

– Február 17.-21.

* Szeretet és Csend tábor

– 2021. Március 24.-28.

* Életgyógyász tábor 

– 2021. Április 14.-18.

* Életgógyász tábor

– Május 19.-23.

Meditáció, mantrázás, csend, szeretet, mély beszélgetések. Kapcsolódás egymáshoz, a közösen megélhető TÉR élményéért. Digitális Detox, hogy feltöltődhess Offline!

Az önismeret és a meditáció szorosan összekapcsolódó fogalmak. Ahhoz, hogy le tudjunk csendesedni, le kell ülnünk meditálni és ehhez ismerni kell magunkat, hogy tudhassuk mikor és hogyan vagyunk erre képesek. Ismernünk kell magunkban azt, hogy milyen külső körülményekre van szükségünk ahhoz, hogy egyáltalán befelé forduljunk. Fel kell ismernünk magunkban azt a pillanatot amikor felbukkan az igényünk erre a belső munkára.

Ahhoz, hogy az önismereti úton járjunk, haladjunk, érdemes meditálnunk, elvonulnunk. Amikor ezt tesszük, akkor tudatosan kivonódunk a mindennapokból, szerepeinkből és csak befelé figyelünk. Ebben a befelé figyelésben Énünknek egy teljesen új minősége jelenhet meg, megjelenhetnek sérült Én részeink, aspektusaink, akikkel újra felvehetjük a kapcsolatot és így egységesebbé válhatunk. Amikor meditálunk, önmagunk felé fordulunk. Figyeljük magunkat, Énünket, minden rezdülésünket és próbáljuk megérteni ezeket. Figyeljük, hogy mi történik bennünk és figyeljük, hogyan hat ez a környezetünkre.

Amikor meditálunk, akkor megismerjük magunkat és amikor megismerjük magunkat akkor meditálunk. Ezek a minőségek egy időben történnek meg, ugyanabban a pillanatban, egyszerre, a TÉRben. Olyan helyen, ahol az idő nincs is jelen.

Amikor meditálsz-elvonulsz akkor azt azért teszed, hogy jobban megértsd önmagadat és ezáltal a világot is, ami körülvesz éppen.

Meditálni azt jelenti, hogy itt vagyok a pillanatban és figyelek. Figyelek egyszerre, mindenre. Belsőre és külsőre. Majd mindent elengedek és csak VAGYOK, a jelenlét Terében. 

Ebben a TÉRben,  jól érzed magad, itt  otthon vagy, itt töltődhetsz, pihenhetsz. Gyere és töltsd fel magadat a SZERETET-TERÉBEN! Tapasztald meg, vidd haza, és oszd meg minél több emberrel!

A táborok helyszíne: Nadap, saját házunkban látunk vendégül benneteket.

A részvételi díj 2021.-ben 65.000 ft, amit 2 részletben lehet fizetni.

A részvételi díj tartalmazza a szállás díját, csütörtök, péntek, szombaton ebédet, és a szakmai programot.

A program teljes ideje alatt Digitális Detox van, hogy feltöltődhess Offline! 

Várunk szeretettel, tarts velünk!

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

%d bloggers like this: