Aktuális energiák *Sorsfordítás

Régen kezdődött, régóta tart már. Hónapok, évek teltek el, és még mindig nem enged. Pedig már elfáradtál a küzdésben, az ellenállásban, az önvédelemben, sőt az is lehet, hogy már fel is adtad a küzdelmet, és mint partra vetett hal vergődsz csak az életedben… Kimerültél, mert lehet, hogy észre sem vetted, de újra és újra élet és halál között döntöttél. Elképzelem ahogy levegő után kapkodsz, kínlódsz, aztán egyszer csak elfogy az erőd, és feladod. Feladod, és várod a megváltó „halált”, a változást, hogy végre legyen már másként, legyen más… Vársz, és nem történik semmi…talán ha fohászkodnál, ha látnád, hogy van több, van más, van másik megoldás… Tudd, mert most mondom: Van megoldás! Kérj segítséget, támogatást, gyógyítást! Tudod a hal is tudja, hogy nem csak apály van, hanem egyszer eljön a dagály. Reméli, hiszi, hogy egyszer csak megérkezik, és az életkörülményeit biztosító vízbe visszahelyezi. Nem tehetsz mást, mint hiszel, remélsz, kérsz, könyörögsz. Most nem tudsz mást tenni. Aztán várni…

…és mindez azért történik, mert a gyógyulásnak van ideje. Gyógyul a Föld, és gyógyulnak az emberek.  Életek sebei gyógyulnak bennünk, karmikus adósságainkat rendezzük. A gyógyulási folyamat sosem egyszerű, hiszen a gyógyulásban a betegség és az azzal együtt járó fájdalom, intenzív szenvedés, kimerültség is megjelenik. Kiszolgáltatottá válunk, segítségre szorulunk, de mindezzel legtöbbször egyedül vagyunk. Azt gondoljuk, hogy megoldjuk…mert olyan nehéz kérni, feladni, imádkozni, fohászkodni, a kicsinységet belátni, és valakinek, valaminek bizalmat szavazni. Egyszerűnek tűnik, mégsem tudjuk megtenni. Valami visszatart, valami nem enged. Nem engedi el az igazságát, a viszonyítási pontját, a múltat, az emlékeket, a megtapasztalt valóságról rögzített képet. Pedig mindez már jelentőségét veszítette, nem számít már neked. Nem számít, mert ezzel együtt nem tudsz most továbblépni, és elsőként ezt kell belátni. Nem elég, hogy beismered, mert azzal nem születik meg annak felismerése, hogy magadnak okoztál fájdalmat döntéseiddel. Lásd be, hogy most valaminek végleg el kell múlni benned, és újjá kell születned.

Amikor ezt felismered, gyógyulásod ott, akkor kezdődhet el. Itt, ebben a pillanatban feladod elképzeléseidet, elengeded rögzített hiedelem-rendszereidet, és a félelmeiddel együtt bizalmat szavazol valakinek, aki támogat, segít, hogy te újra egészséges, egységes, teljes lehess.

Odafent a magas égben vigyáznak ránk, óvnak minket. Mindaz amit megélünk nem ellenünk, hanem értünk történik. Változásunk, gyógyulásunk szükségszerű. Folyamatainkat, életünket a karma őre figyeli, és amikor úgy látja, hogy megtörtént az, aminek most kell megtörténni, elenged, és életünket gyógyultnak minősíti.

Élet és halál… minden döntés, minden kérdés ide vezet. Nem kell mást tenni, csak egyszerűen újra és újra dönteni, és hagyni magadat a Lélek által vezetni, mert ő az egyetlen aki tudja, hogy merre kell haladni, és pontosan mikor-mit kell tenni, vagy éppen elengedni.

Most megteheted, hogy megfordítod a Sorsodat, csak rajtad múlik…

Veletek vagyunk a szeretet végtelen terében: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d