Minden rendben.

Mindig, minden pillanatban, minden a lehető legnagyobb rendben van…mert a mindenségben REND van. Így nem lehet úgy, hogy valami nincs rendben. Vannak emberek, akik a Fényt szolgálják és vannak, akik a Sötét oldalt választják. Ahogy nő azok száma akik a Fényt szolgálják van belső elhivatottságuk, természetes módon úgy erősödik a másik oldal is.

Mindig egyensúly van. Megértettem és elfogadom, hogy nem kell megmentenem, segítenem, nem kell sajnáljam, egyszerűen a bennem lévő legnagyobb alázattal el kell fogadjam azt a tényt, hogy vannak olyanok akik nem a Fény mellett döntenek, akik feláldozzák önmagukat, Fényüket, Lelküket. Ez az ő döntésük és ezért nekünk tisztelnünk kell őket! Tiszteljük őket bevállalt sorsukért, útjukért, azért, hogy ezzel a döntéssel segítenek másoknak, hogy ők a Fény mellett dönthessenek. Ha a sötétség erősödik erősödni fog a Fény is és persze fordítva is.

Hajoljunk ma meg mindazokért, akik már döntöttek…

Megértettem és elfogadom, hogy a Rend, az Isteni rend ami működtet mindent. 
Tiszteletben tartom a rendet és elengedek ma mindenkit, akikkel eddigi életemben találkoztam és saját választásuk szerint nem a Fény mellett döntöttek. Én most továbblépek és tiszta lappal, új életet kezdek!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

%d