• Május 13.-26.

Nincs szükség a személyes jelenlétedre semmilyen formában, a “beszélgetések” a zárt csoporton belül zajlanak, és e mailben küldjük a leckéket Pdf formátumban.

Webáruházunkban is tudsz jelentkezni a csoportba: https://talentumok.com/termek/parkapcsolati-rejtett-dinamikak-14-napos-on-line-facebook-zart-csoportban/

Ha most nincs párkapcsolatod, de szeretnél, vagy ha éppen túl vagy egy szakításon…ha megértéseket keresel, ha szeretnéd megtanulni hogyan lehet jobb a következő.

Mindenkinek szól, aki volt, van vagy lesz párkapcsolatban. Milyen energiák, és hogyan működtetik párkapcsolatunkat? Mit tehetünk azért, hogy egyensúlyba kerüljünk társunkkal, párunkkal?

Témakörök napi bontásban:

1.hét: Az eltávolodás okai:

Szülőktől, gyerekkorból való meg nem érkezettség…

Túlkötés a testvérrel

Előző kapcsolatban hagytam a szívem…

Elveszített gyermek/ angyal baba

Szexuális eltávolodás – szexuális sebek

Harmadik fél megjelenése (gyerekvállalás, hűtlenség)

2. hét: Egymásra találás, vagy elengedés:

Önmagunkra találás, identitás, visszaállás az életbe

Békét kötni a sorssal, párkapcsolati értékrendünk

Megelégszem én teveled

Indulatkezelési technikák

Kommunikációs technikák

Elengedni valakit…

Függetlenül attól, hogy tudatosak vagyunk-e rá vagy sem, életünket, és kapcsolatainkat energiák mozgatják. Mindenki a saját családi rendszeréből hozza a felnőtt életébe, és párkapcsolatába az energia mintát, amivel működik, kapcsolatait működteti. Érdemes megismerni a kapcsolataink mögött meghúzódó energia mintázatokat, és tudatosan változtatni azokon a régi, bekövesedett mintázatokon, amiket generációk óta tudattalanul működtetünk. Így lehet esélyünk eljutni a boldog, kiegyensúlyozott önmagunkhoz, és ezzel együtt megélni egy boldog, szeretetteljes párkapcsolatot.

A tanulócsoportban 14 napon keresztül, az adott nap címéhez tartozó információk, gyakorlatok, leckék várnak.

Az anyagok minden nap 20.00-ig kerülnek fel a csoport oldalára, és folyamatosan elérhetőek maradnak. A csoport vége után még 1 hónapig tudod a csoportban elolvasni, feldolgozni az adott anyagot, leckéket, de e mail fiókodban örökre megtarthatod.

Részvételi díj: 25.000 Ft helyett, 22.000 Ft/fő

Itt tudsz jelentkezni a csoportba: https://talentumok.com/uzlet/

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.comaletta.domotor@gmail.com

0