Energetikai üzenet 1. hónap/2

Augusztus 7.-én pénteken indul az új energetikai ciklus, 13 napon keresztül a játékos és bolondos Kék Majom energia fogja felforgatni az életünket.

Légy sebezhető, érzékeny, nyíltszívű! Szíveddel tudd a válaszokat!

Ha ezidáig nem lett volna elég esetleg, hogy a Vihar energiája teljesen felforgatta az életünket, és a most lezárult Tükör hullám mindent megmutatott magunkról, és a világról, amit nem szerettünk volna tudni, akkor most még mélyebbre megyünk…jön a Majom, és ordítva, kiabálva, bolndozva felforgatja az életünket.

Most, ebben a 13 napban semmi nem az lesz, mint aminek látszik, nem kell senkit, és semmit komolyan venni. Felesleges. A végén úgyis megváltozik minden. Ne erőlködj, ne akarj most fix dolgokat, inkább pakolj össze, és indulj el nyaralni végre. Ne készíts utitervet, majd a Majom megmutatja merre kell menned. Te csak légy nyitott, és semmiképpen ne hagyd otthon a jókedvedet. Bármit teszel, minél komolyabb dolgok felé fordulsz el, ő annál inkább lesz bolondos, és játszani akar majd veled. Engedd most meg, hogy úgy legyenek a dolgok, ahogy lenniük kell. Ne akarj irányítani, esélytelen.

Légy spontán, kiszámthatatlan! Lazulj el, élvezd a pillanat varázsát, mosolyogj. Hívd elő a benned élő gyermeket, hívd játékra, kalandra, légy kreatív, élvezd az életed!

Tudd, hogy a szélhámos Majom bármikor megjelenhet, és a feje tetjére állíthat mindent. Ne akard ezért megbüntetni, ne akard kizárni, bebörtönözni, játssz vele! Ez az egyetlen esélyed, hogy épp elmével kikerülj belőle.

Most a túlzások, bolondozások, bohóckodások ideje lesz. Legyen bármilyen komoly is a helyzet, túlozd el annyira, hogy abban a humor megjelenjen. Ha a dolgaid túlságosan bonyolultnak tűnnek, egyszerűsíts.

Élj a pillanatban, és engedd, hogy a benned élő isteni gyermek táncoljon, rajzoljon, színezzen, énekeljen, nevessen, játszon! Élj az álmod szerint, tekint mindenre szentként az életben, nyerd vissza ártatlanságodat a tisztaságoddal. Szakítsunk le magunkról a gondok rétegeit, és hódítsuk vissza a teljességet. Tárjuk fel még egyszer, újra szívünk bizalmát. Emlékezzünk, hogy isteni gyermekként semmit nem kell tennünk, és semmilyennek nem kell lennünk azon kívül, hogy megtestesítjük a szeretet egyszerű jelenlétét.

Legyünk egyenesek, amikor kifejezzük az érzelmeinket. Legyünk nyitott szívűek. Legyünk mágikus gyermekek, aki megkockáztatja, hogy kimondja, amit valójában gondol. Hívjunk elő egy olyan gyermekkori álmot, vagy látomást, melyet már majdnem elfelejtettünk. Figyeljük meg, hogy mit mutatnak igazi vágyaink. (Ha ezt megtesszük, készüljünk fel a varázslatos eredményekre.) És ha a humorérzékünk kipottyanna a farzsebünkből, és valaki egy cetlit ragaszt a hátsónkra, ne felejtsük el, hogy a humor és nevetés a legerősebb gyógyítók.

Hallgass mindig a szívedre, engedd, hogy a Lélek vezessen, és akkor jó helyen, jó időben leszel. Légy ügyes, és vicceld meg a szélhámos Majmot, legyél te magad olyan spontán és kreatv, hogy amikor keres téged, mást találjon meg.

Kívánunk csodálatos napokat nektek: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: