„A Föld és én egyek vagyunk – és mindenkit szolgálunk!”

Itt az ideje, hogy csatlakozzunk a kollektív tudat emeléséhez. Mindannyiunktól függ a pozitív kép és megerősítés fenntartása, mert a csoda mindig az egyén átalakulásán keresztül történik meg, aki hatást gyakorol a hatalmasabb egészre.

Képzeljük el szeretetteljes gondolataink mély hatását a planetáris tudatra. Igenis számítunk! Ahogy hozzákapcsolódunk a hatalmasabb kristályrács hálóhoz, hatalmunk exponenciálisan megsokszorozódik!

Azáltal, hogy egyszerűen megtestesítjük a fényt és a szeretetet, mi magunk válunk a csoda megteremtőjévé a Földön. Amikor képesek vagyunk fejest ugrani az egységbe, és megtapasztaljuk a kollektív tudatot, mély érzések ébrednek bennünk.  Ilyenkor a  globális fájdalom, korlátozottság, kétség, elkülönültség, félelem és szenvedés ránk eső részét feldolgozzuk, a fénybe emeljük, és reménnyel töltjük fel a kollektív tudatot. Megszabadulva az ítélkezéstől, könnyeink felébresztik igaz odaadásunkat és szolgálatunkat.

Olyanná válhatunk, mint  a sas, aki tudatosan szárnyal a Föld felett, messzebbre lát az emberi elménél. A sas szimbolikusan az összekapcsolódott szívek odaadása. A hajnal esszenciája – tiszta, friss és új erőkkel teli, hogy megvalósítsa legféltettebb álmainkat. A sas feltétel nélküli szeretettel hatol át a kollektív reménytelenségen, és a tudatosságba emeli. Sürgeti a hűségesek szövetségre lépését, hogy szolgáljanak azáltal, hogy visszaemlékeznek a fényre.

Mindannyian az éteri templomok látható oszlopai vagyunk, melyek most érkeznek a Földre. Minden lény segít a gyógyulásban, és a planetáris tudat emelésében. A sas az egy család templomának őrzője, hogy újra Istenek és Istennők járhassanak a föld színén. A sas őrzi a hang, fény és szín beavatásokat. Az ének és hang hatalmával segíthetünk a tökéletesség rezgésmintájának helyreállításában. Ha harmonizáljuk a hangot és a jelenlétet, az Egy minket énekel a teremtés énekében. Éneke szólítja a levegő, a föld és a víz teremtményeit. Hangolódjunk össze az új zenével. Fedezzük fel, és szólaltassuk meg saját szoláris hangunkat, hogy segítsük az új arany oktáv Földre érkezését.

A legnagyobb ajándék, amit a Földnek adhatunk, az hogy egyszerűen mi magunk vagyunk a SZERETET. Higgyünk magunkban, álmainkban és látomásainkban. Emlékezzünk különleges tehetségeinkre, Földi szolgálatunk útjára, ígéretünkre, hogy szolgálni fogjuk a fényt. Minden, amik vagyunk, kapcsolatban áll a hatalmasabb egésszel. Csillagmagok vagyunk! Miénk a sas látomása! Higgyünk álmainkban. Mi magunk vagyunk a remény.

Most jött el az ideje képességeink megbecsülésének, táplálásának és fejlesztésének. Töltsünk időt meditációban. Kérjük az összeköttetést a planetáris tudattal. Legyünk reményteljesek. Higgyünk magunkban!

Áramoljunk együtt az energiákkal, megszakítás nélküli mozgásban!

Legyünk mi magunk az áramló teljesség, érezzük hogyan mozduljunk kecses összhangban önmagunkkal és a nagyobb egésszel. A sas szárnyakat ad a kozmikus táncosnak. Arra kér, hogy repüljünk, utazzunk életünk mágikus áramlatain a szárnyaló sas méltóságával.

Energiája adja a képességet, hogy előzetes elképzelések, hiedelemrendszerek nélkül áramoljunk be minden pillanatba, és megteremtsük azt a  hullámot, melynek tetején, meglovagolva azt,  az öröm új magaslatai felé utazunk!

Legyünk erőteljesek földi szolgálóként! Megbízatásunk magába foglal mindent, ami elősegíti személyes fejlődésünket és az egyetemes tudat fejlődését egyaránt. Mi felébredett lények vagyunk, átalakító, meghatalmazott egyetemes látnokok. Látomásainkban együtt érzők vagyunk másokkal, és döntéseinket a globális tudat fényében hozzuk. Kérdezzük meg magunktól, hogyan lehetnénk együtt érző önmagunkkal, a Földdel és másokkal.

Olyan típusú munkák, kapcsolatok, lakóhelyek és tervek felé mozduljunk, melyek hasznára válnak a Földnek és minden teremtményének. Engedjük kiterjeszkedni szellemünket. Emeljük fel kitárt szárnyainkat, és a földi perspektívákat.

Repülj, szárnyalj!

Láss a Szellem szemével, lásd az Egyet, az Egységest, azt ami mindannyiunknak jó lehet!

Most nem elég ha neked jó… nem elég ha családodnak és ismerőseidnek jó… most úgy kell cselekedned, viselkedned, hogy mindannyiunknak jó lehessen!

Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, hívd segítségül Lelkedet, kapcsolódj vele és kérd meg, hogy mutassa meg az egységeset.

Emlékezz! Bármi amit az Egységből kivettél, kimerítettél, az függetlenül attól, hogy most a te kezedben van éppen, az Egységes egész része. Tedd most vissza, azt ami nálad van, amit birtokolsz… engedd el a ragaszkodásodat, engedd, hogy az áramló energia vezessen.

Táncolj, repülj, szárnyalj!

Találkozzunk odafent, az égben….

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Ha szeretnéd tudni látni, értelmezni az energiákat és ezzel másoknak segíteni, gyere és tanuld meg ÉLETMINŐSÉG KOORDINÁTOR képzésünkön.

www.talentumok.com

0