Aktuális energiák- Önmagunk felismerése.

2017. Július 26.-án új év kezdődik el a Maja naptárban, ami 2018. Július 25.-ig tart.

Az egész év meghatározó témája, az Önmagunk felismerése, megismerése, megélése lesz.  Mondhatod, hogy te már ismered önmagadat, tudod, hogy ki vagy, de ez nem igaz! Az, akit ismersz, az a lényed egy része, aspektusa, egy olyan rész, aki megéli, tapasztalja az életedet, de nem a te teljességed.  Nem a valódi önmagad, nem a MAG, nem az a valaki, aki te valójában vagy.  Részek, részeink, aspektusaink, minden helyzetben egy másik. Aztán a részekből, egészek lesznek, egésszé válnak, és a sok rész ami összeáll egy egésszé, létrehoz egy új minőséget.

Ilyenkor belül is, és kívül is változol, megváltozik, megváltozhat minden. Olyan, mintha új valaki lennél, újnak tűnő érzésekkel, gondolatokkal, és ennek megfelelően új lehetőségek, és emberek bukkannak fel körülötted. Megváltozik egyéniséged, személyiséged. Más valaki leszel. Időről-időre. Észre sem veszed, mert neked mindez természetes.  Természetessé válik az, hogy egyre távolabb kerülsz saját magad belső világától, igazságától, és felveszel a helyzeteknek megfelelő érzéseket, gondolatokat, létrehozol magadból új aspektusokat.

Lényed, személyiséged új részei lassan, de biztosan túl nőnek rajtad, és ennek köszönhetően elveszíted az irányítást saját magad, és az életed felett. Olyan, mintha valaki más életét élnéd, és olyan mintha nem is te magad lennél… Ismerős az érzés?

Ha mélyen magadba nézel, mit látsz? Ki az, aki most, ebben a pillanatban vagy? Felismered magad? Tudod, hogy ki vagy, honnan, és miért indultál el?

Ez az év abban segít nekünk, ahhoz tart Teret, hogy elinduljunk önmagunk irányába, számba vegyünk aspektusainkat, megismerjük, integráljuk őket, ezzel egyesítve, és összerendezve a saját belső terünket. Egységes belső terünket létrehozva elindulhatunk Önmagunk mélységeibe, és felidézhetjük régen elfeledett emlékeinket arról a magunkról, önmagunkról, aki már évek, évtizedek óta nem kerülhetett első sorba az életünkbe.  

Elérkezett az ideje, hogy megkeressük belső magunkat, és elvessük termékeny földbe. Termékeny föld te magad lehetsz a magodnak, te adhatod meg neki a stabilitást a földi élethez. Magod a Lélek, aki megérkezett a Földi létbe, hogy tapasztaljon, tanuljon, és egyszer ha majd eljön az ideje, visszatérjen az Egységbe. Addig is amíg itt vagy, itt vagyunk, gondoskodjunk róla, tápláljuk érzésekkel, pozitív érzelmekkel, Fénnyel, és bízzuk a Mindenségre, hogy egyszer majd szárba szökkenhessen, virágozhasson, termést hozhasson.

Legyél tudatos, és minden helyzetben keresd magadat, MAGODAT, azt a részedet, aki te vagy, aki elindult, hogy egyszer majd megérkezhessen…

Most, ebben az évben valaminek vége lehet, és egy új kezdődhet el… hogy ez megtörténik-e, csak rajtad múlik hidd el…

MAG vagy, aki a földet ért, gyökeret eresztett… itt vagy, itt vagyunk veled! Együtt vagyunk, együtt emlékezünk a Teljességre, az eredetre, Önmagunkra, a Magunknak tett ígéretre:

„Leszületek a Földre, hogy magasan tartsam a Fényt a többieknek, azoknak akik már ott vannak, és azoknak is akik utánam jönnek.”

Legyen ez az év az emlékezés éve… idézd fel az elindulást… keresd a MAG-ot, magodat, magadat mindig-minden helyzetben.

Végtelen szeretettel  gondolunk rátok, és együtt vagyunk veletek a Térben:

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

 

 

%d