Saját készítésű kártyáink, könyveink

WEBÁRUHÁZUNKBAN megvásárolhatod átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel, és postán elküldjük neked, postadíjat nem számolunk fel.

1. LÉLEK CSILLAG kártya: 

A Lélek-Csillag egy komplex összefüggésrendszer, több módszer segítségével láthatsz rá egyéni utadra, sors feladatodra. Új minőségű megértéseket kaphatsz, tisztábban láthatod saját magadat és utadat. A Számmisztika és a Színterápia alapjait és rendszer szabályait megtartottuk, és mégis egy teljesn új minőség jelent meg.

A Napszám, Sorsút, Sorsszám minőségeit vizsgálva, és ezeket a színekkel összeolvasva kaptunk egy üzentetet. Ezt az üzenetet neked, és nekem szánták, és ez az üzenet nem más, mint a Lélek-Csillag üzenete. A Lélek Csillag a számok tizenkettességéből, és a színek komplementeritás elvéből született. 

Ismerd meg, fogadd be a te saját Csillagodat, engedd, hogy világítson benned.

Ez a Csillag a TE Csillagod, neked szánták. Benned világít, téged gazdagít.

Nézzük, mit jelent az 1-es az új rendszerben (a teljesség igénye nélkül…)

  1. A kreatív teremtőlelek-csillag-kreativ-teremto

Te vagy az, aki érzed és éled az energiákat. Két kezedbe veszed, és teremtesz belőle. Számodra az élet kreativitás, lehetőség, hogy mindig valami újat mutass meg, újat teremts. Teremtéseid belőled jönnek létre, általad kelnek életre. Érzed, hogy mikor-minek van itt az ideje, mire van szüksége a többi embernek és aszerint teremtesz. Te magad vagy az energia, és te tudod ezt. Érzed az összes sejtedben, hogy az energia ott buzog benned. Nincs más dolgod, csak ki kell fejezned, meg kell mutatnod, formát kell adnod neki, hogy mindenki érezhesse, élhesse, kaphasson belőle. Teremts egy Új világot teremtő erőddel!

Használható egyéni tanácsadásban, terápiás munkában, önismereti úton saját magunk, és környezetünk megismerésésre, megértésére.

A kártya csomag 13 lapot tartalmaz nyomdai minőségben, + a leírást a kártyához tartozó számok, és színek jelentéséről, és a kártya lapok jelentéséről hogy könnyen használhasd.

Ára: 7000 ft/csomag, az ár tartalmazza a postaköltséget.
Megrendelhető: infovaradiandi@gmail.com

2. BELSŐ ÚT* ASPEKTUS kártyáink: 

A kártyák segítségével átfogó képet kaphatsz a három fő aspektus (személyiség, belső gyermek, Lélek) kapcsolatáról. A fő aspektusokhoz tartozó minőségek megjelenése a kirakásban megmutatja, hogy magadban mivel érdemes dolgoznod, merre tudsz továbblépni.

Azoknak készítettük, akik szeretnének önismeretben fejlődni, tanácsadó munkában másoknak egy új minőségben segítséget nyújtani.

Használható napi, heti választással, különböző kirakásokkal.

A kártya csomag 22 lapot tartalmaz nyomdai minőségben, + a leírást a kártya lapok jelentéséről+ kirakási módokat, hogy könnyebben használhasd.

Ára: 7000 ft/csomag, az ár tartalmazza a postaköltséget.
Megrendelhető: infovaradiandi@gmail.com

Belső gyermek * Az ártatlan

Ártatlan az lehet, aki felett nem ítélkeznek. Aki ártatlan, az befelé figyel, behunyt szemmel. Nem néz kifelé, nem kérdez, nem keres, ő az, aki megérkezett. Megérkezett anélkül, hogy elindult volna, tudás birtokában van anélkül, hogy tanulna. Válaszai vannak kérdések nélkül. Nem siet, nem menekül, senkit el nem kerül. 

A többiek keresnek, kutatnak, cimkéznek, hibáztatnak, de amíg neked behunyva marad szemed, és megőrzöd ártatlanságodat, addig számukra láthatatlan maradsz. Amíg befelé saját magod felé figyelsz, te sem látod, és nem is hallod őket. Ártatlan vagy, és így te sosem ártasz másoknak. Sem magadnak, sem a külvilágnak. Olyan vagy, mint egy mag. Ott vagy azon a helyen, amit neked szántak, és elfogadod azt amit kapsz. Benned bizalom van, tudod, hogy hova tartasz. Tiszta Forrás vizét iszod, a Fény mutat számodra utat.

Te vagy az egyetlen, aki képes úgy tekinteni bárki másra, mint saját magára. Őrizd meg ártatlanságodat, szükség van rád a világban!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

3. Egyedi készítésű BACH-VIRÁGTERÁPIA kártyáink:

 A Bach-virágok Szellemi üzenetei.

15 éve már, hogy tanítom az Eredeti Szellemiség alapján a Bach-virágterápiát tanácsadóknak. Rengeteg tapasztalatom van a rendszerről és ennek alapján dolgoztam ki új nézőpontomat, amit szeretnék most megosztani veled.

Olyan nézőpontot szeretnénk neked megmutatni, amiben egyértelműen csak pozitív üzenetek találhatóak. Ha képes vagy ezekbe belekapaszkodni, akkor ki tudsz lépni a nehéz energiákból és helyzetekből, megfordíthatod mindazt, ami jelenleg kihívás neked. Lásd meg, hogy csak nézőpont kérdése hogy tekintesz egy-egy élethelyzetre!

Aki képes nézőpontot váltani, az bármilyen helyzetből Nyertesen kerülhet ki!

A kártyákon keresztül egy Lélekutazásra hívunk, hogy megismerd önmagad, azt aki valójában vagy! Felismerheted az üzeneteken keresztül, hogy mi a valódi feladatod az életben, és ha úgy döntesz, akkor meg is valósíthatod azt.

Halhatatlan Szellemi létezők vagyunk, akik azért jöttünk a Földre, hogy tapasztaljunk! Magunkkal hoztuk az Egység és a Szeretet érzését, hogy ezekre emlékezzünk és megosszuk egymással és a világgal. Azért vagyunk itt, hogy megéljük a bennünk lévő kreatív, teremtő energiákat és teremtsünk egy csodálatos új világot.

Emlékezzünk most együtt az indulásra, a megtett útra és a feladatra.

Gyújts egy gyertyát, nézz mélyen a szívedbe és induljunk el!

Egyet ne felejts el út közben: MI itt vagyunk veled és fogjuk a kezedet! S ha velünk tartasz, ígérjük könnyű lesz.

Kívánjuk, hogy legyen elég akaratod és hited ahhoz, hogy elhagyd a nehéz világot és átlépj velünk, hozzánk a könnyűbe!

A kártyákat megrendelheted nálunk!

Ára: 10.000 ft, ami tartalamazza a postaköltséget.

Elérhetőségeink: infovaradiandi@gmail.com, 20-410-05-07, 70-524-18-60

Szeretettel adjuk át a lehetőséget neked:

                                                      Váradi Andrea & Dömötör Aletta

KÖNYVEINK: 

Új könyvünk! SZÍVTISZTA VALLOMÁS.

  • 3500 Ft postaköltséggel.
  • Részlet a bevezetőből:

A szívtiszta vallomást önmagunknak, a Lélek felé tesszük tulajdonképpen, azzal az igaz reménnyel, és hittel szívünkben, hogy visszatérhetünk oda, ahonnan elindultunk egyszer. A teljességbe, a tisztaságba, a szeretetbe. A szeretet az egyetlen út, és ez az út egyenesen vezet. Lehet, hogy elkanyarodtál, lehet, hogy letértél, de most te is visszatérhetsz. Vissza a tiszta szeretethez, ami nem köt meg, nem tart vissza, nem követel semmit, és nincs benne megbánás sem.

2016-ban megjelent könyvünk címe:

  • Valaminek vége… és valami új kezdődik el.
  • 3500 Ft postaköltséggel
  • Részlet a bevezetőből:

Vannak, akik szeretnek téged! Látják azt, hogy milyen a te tiszta valódi lényed. Felismerik a szeretetet benned. Szívükkel érzik a szíved. S kimondják neked: “Itt és most, valaminek vége, és valami új kezdődhet el!” Itt, ebben a pillanatban megáll benned egy folyamat. Most, először ha visszanézel, megláthatod, hogy mi miért történhetett.

Összegyűlik most egy pillanatra a lényeg. Igen… most megrettensz! Most látod igazán, hogy mit tettek veled. Sáros lábbal végiggyalogoltak a lelkeden! Félelem járja át a testedet. Félsz attól, ami már bekövetkezett. Ennek már vége! Felismerted. Vége a nehéz, fájó érzéseknek. Azzal, hogy vége, megszűnik az ereje.

Most valami új kezdődhet el. Figyelj nyitott szemmel és szívvel! Egy kicsit lassulj le, és figyelj oda, mit érzel! Figyeld, hogy mit érzékelsz! Figyeld, hogy mit látsz és hallasz! Figyelj, figyelj magadra! Aztán mozdulj! Szépen lassan húzd ki magad. Foglald el újra a saját életedet, és oszd meg újra a  fényedet!

2015.-ben megjelent könyvünk címe:

  • Végtelen Szeretettel.
  • 3500 Ft postaköltséggel

Részlet a bevezetőből:

Otthonról-Hazafelé tartunk, Egységből-Egységbe indulva és érkezve, a Mindenség szerető és támogató karjai által védve, tanulunk, fejlődünk, tapasztalunk. A legeslegfontosabb, amit az úton megtanultunk: Sokfélék vagyunk, sokféle a sorsunk, az utunk, mégis van egyformaságunk: A végtelen szeretet megnyilvánulásai vagyunk!

Légy bárhol, történjen bármi, csak hunyd be a szemedet és figyeld a szívedet. Halld meg, amit mond neked: SZERETET!

Szeretet, ami végtelen, ami kifogyhatatlan, ami felold és megváltoztat bármit, mindent. Szeretet, amiből sokszor oly kevés van, és amire mindig a legnagyobb szükség van. Szeretet, ami a mindenek kiindulási pontja és ahova érkezünk, amikor véget ér az életünk, meghalunk.

Szeretet, a végtelen TÉR, az Otthonunk.

Szeretet, ami a legtöbb, legerősebb, ami sosem fogyhat el a Mindenségben, s ami MINDIG OTT ÁLL MINDENEK FELETT!

SZERETET, az alfa, az omega, a lényeg, a létezés, az élet értelme és lényege.

Ébredj fel! Ébredj és Szeress!

Itt vagyunk a Szeretet végtelen Terében, találj meg minket!

Együtt vagyunk, együtt lélegzünk, együtt szeretünk VELED, VELETEK!

Megrendelhető:

Köszönjük neked, ha megrendeléseddel továbbra is inspirálsz minket arra, hogy gondolatainkat, érzéseinket és tapasztalatainkat megoszthassuk veled! Hála érte!

%d