Amikor a szeretet Terében vagyunk…

 Kategória: Lélekgyógyászat, Életgyógyászat

Segítségre van szükségem ahhoz, hogy megmutathassam, létezik a mai világban is Szeretet. Nem adtam, és nem is adom fel azt a víziómat, hogy legyen bármilyen nehéz az élet, mindig hozzá lehet férni egyetlen szikra szeretethez, ami megváltoztathat mindent. 13. éve dolgozom mint Családállító a Térben, és az első pillanattól kezdve arra törekedtem, hogy munkám során a Jóságot, és a Szeretetet mutassam meg. Mindezt egyedül nem tudom megtenni, csak veletek. Szükségem van a csoportra, rátok, hogy az együttes munkánkkal, az összeadódott szeretetünkkel vegyünk részt, együtt mutassuk meg, hogy a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekben is van megoldás bármire.

Tudom, hogy mindenkinek egyre nehezebb, hiszen több generáció fel nem dolgozott traumáit gyógyítjátok magatokban. Látom, és én magam is részt veszek a világ változásában, ami folytonos változásra késztet minket. Egyre jobban elbizonytalanító helyzetekben, szociális világválságot élünk meg. Érezhető, szinte tapintható a félelem, a szorongás, az “Úristen! Ennek mi lesz a vége?!” Egyre többen keresik a válaszokat, megértéseket a változtatáshoz, és továbblépéshez, de sokan vannak, akik amikor belépnek valahova segítségért, nem csak magukkal hozzák, hanem továbbra is használják saját játszmáikat, benne maradnak abban a szerepben, azokban az érzésekben, ami a kilátástalannak tűnő, szorongató helyzetbe, majd a segítség kéréséig sodorta el…

A változáshoz gyógyulni kell. Meg kell gyógyítani az életedet, önmagadat, sérült részeidet. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen Nyugalom, Jóság és Szeretet kell. Kell egy olyan gyógyító tér amiben megpihenhetsz, feltöltődhetsz, és emlékezhetsz arra, hogy ki voltál veszteségeid, sérüléseid előtt, honnan, milyen minőségekből indultál el. 

Napokig tudjuk sorolni sérelmeinket, traumáinkat, a családban, munkahelyen, a világban megélt igazságtalanságokat. Ha elég mélyre megyünk a történetekben az elszenvedettséged, fájdalmad igazolást nyer, és ezzel a fájdalom és szomorúság csapdájába esel. Azok, akik közelednek, segíteni akarnak neked, mindannyian ezekben az érzésekben tudnak csak osztozni veled. A végére nem marad más, csak a reménytelenség sötét köpenye a Lelkeden, ami beborítja teljes lényedet… és amikor találkozol emberekkel, őket is beburkolod, körbeveszed ezzel az érzéssel.

Vannak sokan, akik képesek arra, hogy az elszenvedett traumák, életveszteségek után is fel tudnak állni, tovább tudnak lépni, akarnak a többieknek is segíteni. Sosem az a kérdés, hogy képes vagy-e egy számodra elfogadhatatlannak tűnő dolgot elfogadni, megbocsátani, hanem az, hogy ezzel a fájdalommal együtt, a Jóságot a szívedben fel tudod-e ébreszteni, azokkal a történetekkel együtt amit átéltél, tudsz-e, akarsz-e, képes vagy-e Szeretni? 

Nem tekinthetek segítőként  arra az emberre, aki fájdalmát, reménytelenségét, bosszúvágyát és egyéb negatív érzelmeit hozza be a térbe, és teszi bele az állítási folyamatokba. Aki itt tart, aki ezt éli meg, annak először gyógyulásra van szüksége, aztán lehet csak segítő mások életében.

Keresem azokat az embereket, akik minden megélt helyzetük ellenére Jóságot, és Szeretetet éreznek, és ezeket az érzéseket szeretnék megmutatni, megosztani a többiekkel. Ha csak egyetlen szikra megmaradt, gyere, és tápláld, hogy egyre nagyobbra nőhessen, és adj reményt jelenléteddel, szereteteddel azoknak, akik most még szenvednek. 

A traumákat egyedül, egymás nélkül éltük meg, de gyógyulni, változni, csak együtt vagyunk képesek! Mert ez az együtt, emlékeztet mindannyiunkat a kezdetekre, az Egységre.

A szeretet vezeti a Teret, és benne minket, téged és engem. Nincs szükség másra csak megengedésre ahhoz, hogy bennünk a csoda megszülethessen. Itt, ebben a Térben nincs más, csak a jelen. A pillanat nagysága és ereje, mely legyőzi a múltat, és a jövőtől való félelmet. A pillanatban másként láthatsz mindent, és ez a másként látás gyógyít meg tulajdonképpen. Másként látod önmagadat, helyzetedet, a többieket, és történeteidet. Ez a más, ez az új nézőpont megváltást hoz neked. Megértheted análkül, hogy bárki elmegyarázná, hogy mi a történetek lényege. Megláthatod az igazságot egyetlen pillanatra, és ez a meglátás megváltoztat mindent. Az igazság meglátása után már nem lehetsz többé ugyanaz az ember.

Kicsinységedből nagyság válik, erőtlenségedből erő lesz. Megoldások születnek, valami elindul, új életre kel…
A szeretettel megszentelt Térben megpihenhetsz. Nem szükségesek a szerepek, nem kell megfelelned. Te, te lehetsz. Úgy ahogy vagy, olyannak amilyen éppen vagy. Nincsenek elvárások, nincsenek kötelezettségek, csak lehetőségek. Lehetőség a pillanatok, az érzések megélésére, kifejezésére, a többiek segítésére, megértésre, összefogásra, továbblépésre, és elsősorban az egymás elfogadására, szeretetére.

…és amikor kilépsz a Térből a megtapasztalt érzéseket magaddal viheted, a szívedben megőrizheted. A mindennapokban emlékezhetsz, és készülhetsz a következő belépésre.

Minden alkalommal amikor belépsz az Együtt Szeretetteljes Terébe, belépsz önmagad belső szentélyébe, egy lépéssel közelebb kerülsz a Lelkedhez.

Azokat várjuk Családállítás, Személyes Élet-Tér-Rendezés programunkra segítőnek, akik érzik magukban azt az egyetlen szikrát, azt az egyetlen csepp szeretetet, vagy csupán együttérzést, jóságot, hogy segíteni szeretnének azoknak, akik még szenvednek.

Amikor a Szeretet terében vagyunk, gyógyítunk, és gyógyulunk… nekünk ez az utunk, és ezen az úton találkozhatunk.

Várunk szeretettel programjainkon: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

Korábbi cikkek
0