Személyes Élet-Tér Rendezés, Családállítás * HáziREND

Nálunk az Élet-Tér Rendezés és a Családállítás a Szeretet terében történik, mi azon és azért dolgozunk, hogy meg tudjuk teremteni, és adni azt a szeretet teret az állíttatóknak és a résztvevőknek, melyben gyógyulni lehet. Nagyon sokan nehéz batyukat, mély fájdalmakat, traumákat cipelünk, és ahhoz, hogy ezekről beszélni tudjunk, ezen dolgozni legyünk képesek, nyugodt, szeretetteljes, gyógyító minőségű tér szükséges.

A programot közös mantrázással kezdjük, időt és teret szánva a megérkezésre, összehangolódásra. A mantrák magas rezgése megtisztítja a teret, és segíti a témahozókat, és a segítőket, hogy képesek legyenek a mindennapok rohanása után megnyugodni, lecsendesedni, kapcsolódni a mindenkiben ott lévő szeretet minőségéhez.

Szeretnénk kérni, hogy akkor regisztrálj hozzánk segítőnek, állíttatónak, ha be tudod, akarod tartani ezt a pár szabályt, ami ahhoz szükséges, hogy együtt megtartsuk ezt a Gyógyító, Szeretetteljes Teret, ami mindannyiunk közös érdeke.

Aki témát hoz, állíttatni szeretne, annak minimum egyszer előtte el kell jönnie hozzánk segítőnek! 

REND az állításokon:

 • az adott napon, szombaton  9.15-ig megérkezel
 • ha regisztráltál, azzal vállalod, hogy az utolsó állításon is ott leszel!
 • segítői díj szombaton 2019. Május 1.-től 7000 ft-azaz Hétezer forint, az állítás díja 20.000 ft azaz Húszezer forint,  amit az e mailes regisztrációt követően a Talentumok Világa Bt bankszámlájára kell beutalni. Számlaszám: K&H bank: 10402771-50526888-74771008. A beutalt részvételi díj a helyfoglalás díja, lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni.
 • ha a következő alkalom díját a helyszínen szeretnéd fizetni, kérünk, hogy kerek, kiszámolt összeggel érkezz, nem tartunk váltópénzt magunknál
 • érkezés után regisztrálsz, karszalagot kapsz, amit a program ideje alatt nem vehetsz le, mert enélkül nem jöhetsz be a Térbe
 • kérlek, hogy hozz magaddal plusz zoknit, vagy papucsot, mert a cipőt kint kell hagyni 
 • a Terembe, ételt, italt nem viszel be, ételedet, italodat a szünetben a folyosón vagy az erre kijelölt helyiségben fogyasztod el
 • van egy kicsi konyha, ahol hozott ételt lehet melegíteni, elfogyasztani
 • mobil telefonodat lehalkítod, kikapcsolod, hogy ne csörögjön, rezegjen
 • ezen a napon befelé figyelsz, hiszen azért vagy a térben, hogy segíts másoknak
 • a szünetekben is megőrzöd a nyugalmat, csendet, a TÉRBEN ahol dolgozunk nem beszélgetünk még szünetben sem
 • ha nem szerepelsz az adott állításban, akkor is figyelsz, mert ebben a térben te is gyógyulhatsz. Figyeld meg belső folyamataidat, légy tudatos arra, ami történik veled.
 • az állítások után nem beszéljük ki sem az állíttatóval, sem a többi segítővel, hogy mi történt a térben. Figyeld meg a szerepet, hogy neked mit üzent, mert egyik szerepbe sem véletlenül kerülünk be!
 • amikor regisztrálsz légy tudatos, lásd, hogy olyan kötelezettséget vállalsz, ami sokaknak fontos. Fontos, hogy az ígéretednek hűen megjelenj!

Regisztrálni kizárólag e mailben tudsz: 

* Andi:  infovaradiandi@gmail.com

* Aletta:  aletta.domotor@gmail.com 

Telefonon bejelentkezést, regisztrációt nem tudunk elfogadni.

Amikor mantrázunk vagy kört állunk azt azért tesszük, hogy együtt létrehozzuk a Teret, amiben dolgozni fogunk. Összehangolódunk. Ha valaki később jön, vagy elmegy, azzal megbontja a teret.

Gondold csak végig, ha TE lennél az állíttató milyen hozzáállásnak, viselkedésnek örülnél, ha hogyan foglalkoznánk veled?! Nem várunk mást, mint amit te várnál másoktól, ha ők dolgoznának érted!

MI megtartjuk a RENDET, hogy a REND is megtartson téged!

Várunk szeretettel a térben: Andi&Aletta

2 hozzászólás

Visszakövetés

 1. *Családállítás és Csoportos önismereti programok,időpontok: | Egyedi értékek, különleges embereknek!
 2. Családállítás, Személyes Élet-Tér-Elemzés-Rendezés. – Családállítás Személyes Élet-Tér-Rendezés
%d blogger ezt kedveli: